Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanski editorijal

Senzualnije, mračnije i modno moćnije dosad niste vidjeli

Barbara Repe modni editorijal
Foto: Mare Milin
1/6
24.12.2013.
u 15:18

U modni pozdrav 2013. godini uključili su se Matija Vuica, Ivica Skoko, Boris Pavlin te Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje potpisuju poznati brend Boudoir.

Modna blogerica i stilistica Barbara Repe (ar-ar) udružila je snage s nekim od najjačih imena hrvatske modne scene, što je rezultiralo velikim blagdanskim modnim editorijalom „Blagdanski Noir“

– Željela sam napraviti editorijal koji se razlikuje od svih prethodnih do sada. Nešto senzualnije, mračnije i snažnije.. Vjerujemo da smo to i uspjeli. Isto tako volim dekadenciju glamura prošlog stoljeća i vjerujem da smo i to uspjeli maksimalno dočarati. Za ovaj editorijal kombinirala sam različite teksture i materijale koji su se izvanredno uklopili u zanimljivo okruženje Tom Tom kluba. Raditi s Mare je bilo nevjerojatno iskustvo i najbitnija je povezanost u ideji i realizaciji. Tim je bio savršeno uigran te je na najbolji mogući način uspio realizirati ovaj editorijal, kazala je Barbara Repe.

U modni pozdrav 2013. godini uključili su se Matija Vuica, Ivica Skoko, Boris Pavlin te Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje potpisuju poznati brend Boudoir.

Sve fotke koje potpisuje Mare Milin možete pogledati na Barbarinu blogu ar-ar i u našoj galeriji.

Kao asistent fotografa našao se mladi i talentirani Zvonimir Ferina. Make-up potpisuje Nikolina Gega, frizure Nikola Solenički/Kevin Murphy.

>>Bivša misica za doček bira kratku haljinu i crveno donje rublje za sreću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije