Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
casting

"Seks i grad" 20 godina ranije – tko će glumiti mladu četvorku?

seks i grad (1)
Foto: Pixsell
1/4
08.07.2011.
u 15:47

Candace Bushnell već je napisala roman koji opisuje dolazak u New York i upoznavanje Carrie, Mirande, Samanthe i Charlotte, a i izletjelo joj je da već razmišlja o dodjeli uloga mladim glumicama...

Taman kada smo pomislili da su cure iz "Seksa i grada" pomalo već prestare za tulumarenje u štiklama, autorica Candace Bushnell izdala je novi roman – "Summer and the City", priču o prvim susretima Carrie, Charlotte, Mirande i Samanthe s New Yorkom i njegovim porocima. Roman prati Carrie kao apsolventicu i pokazuje kako su se djevojke upoznale, a Candace je već izjavila da bi željela ovaj roman vidjeti na velikom platnu.

S obzirom na to da će utjelovljenje kraljica stila devedesetih biti zahtjevan potez, Candace već naveliko razmišlja koga bi voljela vidjeti u ulogama mlade četvorke.

– Znam da ću nadrapati zbog ovog, no baš sam danas gledala slike Selene Gomez i pomislila da bi ona bila odlična mlada Charlotte – rekla je autorica.

Moramo se složiti s Candace, slatka i draga Selena savršena je za ulogu malo manje ozbiljne Charlotte, a i vrlo nam ju je lako zamisliti kako se crveni na neki vulgarniji vic. Iako je Candace predložila samo Selenu, Hollywood već šuška o mogućim kandidatkinjama za ostatak glumačke postave.

Seksepilna Samantha pomogla je nizu žena da shvate što znači biti "cura s apetitom", a Kim Cattrall doista je odlično odigrala ovu ulogu, s potrebnom dozom samouvjerenosti i humora. No, mlada Samantha mora biti uistinu zgodna i senzualna tako da je AnnaLynne McCord idealan izbor za mladu Sam. Znalački pogled i zavodljiv glas već ima, a voljeli bismo vidjeti kako AnnaLynne glumi zabavnu curu, a da ne ispadne vulgarna.

Nitko ne želi biti Miranda, to je činjenica. Ona je nosila fiksni aparatić za zube, rodila je i ima niskog muža. No, Cynthia Nixon imala je i najbolji tekst koji je izgovarala s toliko žara da smo ponekad poželjele biti hrabre poput nje. Uz to je najrazumnija od svih cura i najlakše se bilo povezati s njezinim problemima. Gleejeva zvijezda Heather Morris pokazala je da zna biti šašava, no bilo bi sjajno vidjeti je kako glumi pametnu odvjetnicu u nastajanju. A i usne su im vrlo slične, zar ne?

Na kraju, ne postoji nitko bolji od Blake Lively za ulogu Carrie. Da, već kruže priče da joj je uloga ponuđena i njezin agent ih stalno negira, no činjenica je da je Blake već sad mini verzija Sare Jessice Parker. Modne veze diljem svijeta i dobri odnosi s dizajnerima (Lagerfeld / McQueen) samo su dio stvari koje povezuju ove dvije plavooke glumice. Ono zbog čega je Carrie tako dobro funkcionirala u seriji je to što smo znali da Sarah Jessica i u stvarnosti živi vrlo sličan život. A ne bismo mogli zamisliti Serenu van der Woodsen, koju Blake glumi u seriji "Tračerica", bez staze koju je Carrie utabala u dizajnerskim cipelicama.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Crollywood
17:15 08.07.2011.

Prije no što se uputite u knjižaru po novi roman Candace Bushnell,posudite u knjižnicu njen roman \"sex i grad\".Dozlaboga dosadno.Ta žena nema veze s onim prpošnim dijalozima iz serije.To pišu drugi,stvarno talentirani autori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije