Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite vrhunske satove Seiko

Seiko
Foto: Seiko
1/3
PR
Autor
PR članak
17.07.2017.
u 18:20

Večernji list daruje vam muški i ženski model izvrsnih satova poznate japanske marke Seiko

U zagrebačkoj Ilici na broju 45 otvorena je prva originalna trgovina satova Seiko u Hrvatskoj – Montre Store. Prema visokim Seikovim standardima, besprijekorno uređeni izložbeno-prodajni prostor u samom centru Zagreba nudi više od 200 modela satova za žene i muškarce. Uz Seikove modele u ponudi se mogu pronaći i satovi Bulova te švicarski brendovi poput Orisa, F. Constanta, L. Erarda.

Kolekcije satova Seiko

Seikove kolekcije satova broje desetke različitih modela, od legendarnih modela Seiko 5 do najnovijih primjeraka iz kolekcije Astron, Prospex, Premier i Presage kolekcija predstavljenih na ovogodišnjem Baselworldu (najprestižnija urarska izložba u švicarskom Baselu). U Montre Store-u uvijek je moguće pronaći Seikov sat koji odgovara načinu života, sportskim aktivnostima i različitim estetskim vrijednostima kupca. Brend Seiko urarska je manufaktura nastala 1881. godine s uvjerenjem njezina osnivača Kintaroa Hattorija da Seikovi satovi i mehanizmi uvijek moraju biti korak ispred konkurencije. S tipičnom japanskom disciplinom, predanošću i strašću prema mehanici Seiko je uspio postati cijenjen jednako kao i švicarski proizvođači. Seikov doprinos urarskoj industriji nemjerljiv je jer upravo su njegovi inženjeri 1969. proizveli ultraprecizni kvarcni (quartz) ručni sat.

Osim kvarcne revolucije, Seikovi automatski mehanizmi i satovi dobitnici su mnogih nagrada kako urarskih udruženja tako i zaljubljenika u satove.

Jedan od bezvremenskih primjeraka za muškarce koji plijeni pažnju je i srebrni Seiko SKS557P1, od nehrđajućeg čelika, a jednostavni Seiko SURF703P1 s crnim kožnatim remenom učinit će svaku ženu elegantnom i sofisticiranom.

Večernji list daruje vam navedene vrhunske modele, a kako biste postali vlasnikom jednog od satova, potrebno je u nastavku odgovoriti na naše pitanje i ostaviti svoje osobne podatke, uz naznaku želite li muški ili ženski model. Svoje odgovore možete slati od 10. 7. do 15. 7. 2017. godine.

Sretni dobitnici su:

Hrvoje Vukov (Zagreb)
Goran Milić (Osijek)

Čestitamo! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?