Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

Sedam pravila za nezaboravan odmor bez stresa

Žena u moru
Foto: Thinkstock
18.06.2015.
u 19:00

Svakoga dana zapitajte se da li ste uistinu prisutni na odmoru ili ste još uvijek (u svojim mislima) kod kuće?

Ako planirate na odmor ovoga ljeta, portal Kreni zdravo donosi vam korisne savjete kako da se istinski odmorite i uživate u svakom trenutku vašega odmora, te da ga provedete na holistički način.

Svakoga dana zapitajte se da li ste uistinu prisutni na odmoru ili ste još uvijek (u svojim mislima) kod kuće?

Nerijetko se dogodi da iako smo na prelijepoj lokaciji i sjedimo na plaži ili planinskom proplanku, naš um “vrti” konstantne brige, frustracije i upitnike, bilo da se radi o projektu na poslu koji treba završiti, brizi oko financija, računa, vođenja domaćinstva, obiteljskih nesuglasica, razmišljanju o proteklim događajima koji su daleko iza nas ili neizvjesnoj budućnosti.

Koja su pravila koja morate znati za istinski odmor pročitajte na portalu Kreni zdravo

>>TOP 5 vježbi za lijepe i vitke noge

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije