Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se da će ga ostaviti

'Saznao sam koliko je moja djevojka zapravo iskusna u seksu: Sad brinem jesam li joj dovoljno dobar'

Pixabay
10.06.2022.
u 20:24

Priznala mu je da je imala puno ljubavnika, a jednom je, na fakultetu, čak sudjelovala u seksu u troje

Saznanje o seksualnom iskustvu moje nove djevojke je kod mene neočekivano izazvalo ljubomoru. Ona je naime bila puno više avanturistički nastrojena od mene i osjećam se kao da ne mogu držati korak s njom, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sada se, kaže, brine da će ona misliti da je neiskusan i loš u krevetu. Upoznali su se na internetu prije nekoliko mjeseci i bili su na jednom spoju. Poljubili su se i nadao se da bi uskoro mogli završiti u spavaćoj sobi pa je razgovor otišao na njihova prošla seksualna iskustva.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Priznala je da je imala puno ljubavnika, a jednom je, na fakultetu, čak sudjelovala u seksu u troje. To nije nešto čime se ponosi i kaže da nema želju to ponoviti. Bilo mi je drago što je bila iskrena, ali sam također bio šokiran i od tada nisam mogao prestati razmišljati o tome. Osjećam se tužno – nastavio je.

– Saznati o prošlim ljubavnicima novog partnera nije uvijek dobra ideja. Možda se osjećate tužno jer žalite što niste više eksperimentirali. Ili ste možda razočarani što je to učinila, iako vas na nekoj razini ta ideja uzbuđuje. Podsjetite se da je dobar seks samo kemija i komunikacija. Ako joj se sviđate, neće vas uspoređivati ​​s drugima – odgovorila mu je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Komentara 3

KU
kuramela
21:48 10.06.2022.

Gdje vi pronađete ovakve pacijente. Prošla je ta sito i rašeto, fuj,kaka

Avatar nekakav
nekakav
21:22 10.06.2022.

Svi mi se brzo rješavamo auta s puno kilometara.

Avatar Thc
Thc
21:15 10.06.2022.

Poštenoj ženi svaki q je taman✌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije