Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna kako dalje

Saznala je da je muž vara samo tjedan dana nakon vjenčanja: 'Čak me i upoznao s ljubavnicom'

shutterstock
23.07.2023.
u 21:10

Suočila se s njim i on je to isprva poricao, da bi na kraju priznao da ima aferu koja traje već godinama.

'Samo tjedan dana nakon vjenčanja, saznala sam da me muž vara s jednom od naših gošća na vjenčanju. Sada ne znam trebam li otići ili pokušati popraviti naš brak. Ja imam 29 godina, a moj muž 34 godine. Vjenčali smo se u rujnu, nakon tri godine veze. Bio je ljubav mog života i bezuvjetno sam mu vjerovala. Ali sve se promijenilo kada sam, tijekom našeg medenog mjeseca, saznala za njegovu aferu', napisala je jedna žena za The Sun.

Suočila se s njim i on je to isprva poricao, da bi na kraju priznao da ima aferu koja traje već godinama. Molio ju je za oprost i tvrdio je da je afera završila prije vjenčanja te da ju je zauvijek ostavio. Također je obećao da će izbaciti ovu ženu iz svog života. 'Ne znam mogu li mu vjerovati ijednu riječ. Povjerenje je nestalo. Moji prijatelji kažu da se naša veza nikada ne može oporaviti. Trebam li sada otići i ostaviti ga ili se boriti da popravim naš brak?', pitala je stručnjakinju.

VEZANI ČLANCI: 

'Moguće je da se neki parovi oporave od prevare. Međutim, vaš muž je bio u vezi sve do vašeg vjenčanja, priznao je samo zato što ste vi saznali, i čak vam je dopustio da upoznate drugu ženu na dan vašeg vjenčanja. Zo je puno za oprostiti. Pitam se ima li netko tako vješt u laganju doista savjesti ili se može promijeniti. Ako namjeravate pokušati sa svojim brakom, ili čak ako odlučite otići, mislim da vam treba profesionalna podrška. Razmislite o savjetovanju kako biste lakše riješili svoje osjećaje', odgovorila joj je Deidre.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:35 24.07.2023.

Nije je varao, ljubio je dvije zenske! Jos nisam procitao kad Migranti dovedu 2 do 3 zene da se I jedna tuzila! Ina se moze se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije