Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HABYLAND

Savršena zabava za cijelu obitelj u svijetu razonode i edukacije

habyland
Habyland
05.11.2009.
u 16:23

Potreba za zabavom iz dana u dan sve je veća, i upravo je to prepoznato u Habylandu, prvome obiteljskom zabavnom centru takve vrste kod nas, jer ono što se nudi su razonoda, igra i edukacija za djecu od jedne do 12 godina i njihove roditelje.

Rajski svijet pun mašte i igre, koji je otvoren ne samo za mališane, već i za njihove roditelje koji su dovoljno hrabri upustiti se u razbibrigu dječje igraonicu, odnedavno je nadomak ruke. Potreba za zabavom iz dana u dan sve je veća, i upravo je to prepoznato u Habylandu, prvome obiteljskom zabavnom centru takve vrste kod nas, jer ono što se nudi su razonoda, igra i edukacija za djecu od jedne do 12 godina i njihove roditelje.

Kreativnost i mašta u Habylandu razvijaju se kroz glazbenu, likovnu i dramsku radionicu, a poseban termin rezerviran je samo za čitanje bajki. Tu su i radionice na engleskom jeziku u kojima se kroz igru, pjesmu i dramatizaciju na kreativan način uče riječi i jezične strukture koje omogućavaju dobar temelj za daljnje učenje engleskog jezika ili predstavljaju vježbu za usavršavanje i nadopunjavanje već postojećih znanja i vještina.

Igraonica Pričalica, za djecu u dobi od četiri do šest godina, bavi se prvenstveno razvojem komunikacijskih i socijalnih vještina. Kroz igru i zabavu djeca uče kako slušati, prepoznavati i izražavati osjećaje, igrati se s drugom djecom, davati i pratiti upute te razvijati pažnju. Posebno je zanimljivo što nakon svakog termina roditelji primaju pismo o aktivnostima i temi koju su djeca obradila te uputama kako bi i kod kuće mogli nastaviti s radom na razvoju vještina usvojenih na veseloj igraonici.

Za male školarce tu su radionice "Upoznajmo slova zajedno", a za zaigraniju djecu osmišljena je radionica "Istražujemo dječji svijet", u kojoj se kroz druženje i igru potiče razvoj logičkog razmišljanja, percepcije, obogaćuje se rječnik, razvija se fina motorika i mnoge druge sposobnosti i vještine. Raznovrstan sadržaj ove radionice potiče interes djeteta za upoznavanjem čudesnog svijeta u njemu i oko njega. Bogatstvo didaktičko - zabavnog materijala, individualnih i društvenih igara omogućuje individualni pristup svakom djetetu.

Jedinstvena prilika za zajedničko druženje uz zabavu i opuštanje za cijelu obitelj dostupna je svakodnevno na Slavonskoj aveniji 3, a više o Habylandu možete saznati na www.habyland.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije