Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva metra razmaka...

Savjeti stručnjakinje kako ići na spojeve i istovremeno se držati socijalne distance

Shuttershock
14.12.2021.
u 23:35

Rolanje je super način da spoj učinite malo uzbudljivijim, a ako ste u tome novi, ponesite štitnike za laktove i koljena da se romansa ne bi nastavila na Hitnoj.

Mnogi su za vrijeme karantene spojeve u živo zamijenili druženjem online, a iako lockdown kod nas već dulje vrijeme nije na snazi, intimna druženja nekima još ometa mjera socijalne distance i pitaju se može li se intimnost uopće graditi na daljinu... 

Stručnjakinja za odnose i seks Annabelle Knight za Cosmopolitan kaže da je sve moguće uz malo mašte i kreativnosti, pa donosi nekoliko ideja s kojima možete uživati u spoju na otvorenom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Spoj u parku

Parkovi su novi pubovi i savršeno su mjesto za početak nove romanse, ali i potpirivanje stare, tvrdi Knight i savjetuje da na spoj u parku ponesete dekicu, piće i grickalice.

Spoj na plaži

Ako imate sreće da živite blizu plaže, ne trebate tragati za boljim mjestom za spoj; a ako ste dovoljno hrabri da se u prosincu i okupate, možete se međusobno povezati čak i ako ste; barem iznad površine; dva metra udaljeni... 

Spoj na teniskom terenu

Tenis je jedan od najboljih sportova za zabavu na spoju, posebno danas jer zadovoljava i propisanu distancu. Javni su tereni ponovno otvoreni, a većina ih je uz parkove pa Knight savjetuje da za spoj kombinirate ta dva mjesta.

Vožnja biciklom u dvoje

Možete se dogovoriti za vožnju biciklom po parku u kvartu ili možete biti avanturisti i isprobati neke zahtjevnije staze. A ako slučajno nemate bicikl, većina gradova ima mjesta gdje ga se može iznajmiti.

Rolanje

Rolanje je super način da spoj učinite malo uzbudljivijim; ako vam kotači rola još nisu skroz poznati, obavezno ponesite štitnike za laktove i koljena, da se romansa ne bi nastavila na Hitnoj, savjetuje stručnjakinja.

Šetnja gradom

Centri većine gradova u ovo vrijeme imaju posebnu draž, a bez obzira gdje živite, je li i koliko okićeno,  ih je obići u dvoje.

Šetnja gradom

Centri većine gradova u ovo vrijeme imaju posebnu draž, a najbolje ih je obići u dvoje.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije