Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na TikToku

Savjet za parove koji je brzo postao viralan: 'Nakon svađe pričekajte 72 sata'

Shutterstock
14.04.2021.
u 09:21

Video s pravilom o '72 sata' brzo je postao viralan, s više od pola milijuna pregleda i 55.000 lajkova

Vjerojatno ne postoji ozbiljna ljubavna veza u kojoj nema barem povremenih nesuglasica, a jedna žena kaže da ima odlično pravilo koje će vam pomoći da 'vodite samo one bitke koje se isplati voditi'.

Lottie Henderson objavila je na TikToku video u kojem objašnjava svoje 'pravilo o 72 sata' u vezama. U njemu kaže da uvijek kad se posvađa s partnerom ili kad je on povrijedi, pričeka 72 sata prije nego što odreagira.

@lottiehenderson1

The 72 hour rule I live by. #FYP #lifeadvice #datingadvice #relationshipadvice #foryoupage

♬ original sound - lottiehenderson

- Ako nakon 72 sata više ne osjećate potrebu za reakcijom, nemojte ništa govoriti - kaže TikTok korisnica Lottie, a ako pak druga strana zna da vas je povrijedila a ništa ne kaže ni nakon 72 sata, nije ga ni briga.

Lottie je napisala da ona osobno 'živi po ovom pravilu' i da joj je uvijek do sad pomoglo, a njezin je video brzo postao viralan s više od 500.000 pregleda i preko 55.000 lajkova.

Stotine ljudi je video i komentiralo, a većina smatra da je 'pametno dati si vremena da se ohladiš nakon svađe', prenosi Mirror.

Zbog ove bi fotke mogla izgubiti milijune, a sada je objavila golišave videe i poručila: 'Ovo je moje neretuširano tijelo'

1/8

- Ja bih stvarno voljela da sam ovo čula u tinejdžerskim godinama ili barem u ranim dvadesetima - napisala je jedna pratiteljica koja kaže da i sama od svoje 25. godine života u vezama slijedi ovaj savjet, a od tad joj je, kaže, sve puno bolje. 

Neki su rekli da u životu slijede slično pravilo, ali nešto drugačije 'pet i pet pravilo'. Ono naime kaže da 'ako misliš da te nakon pet godina više neće boljeti ni ljutiti nešto što se u vezi dogodilo, nemoj ni sad tome posvetiti ni pet minuta - zaključila je jedna pratiteljica na TikToku.

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije