Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Šaptač konjima na kaubojski način

U kultnom kaubojskom selu Roswell smještenom u Općini Fužine, uz atraktivno putovanje u doba Divljeg zapada možete uživati i u dvodnevnoj radionici za rad s konjima koja se održava u subotu i nedjelju 24. i 25. srpnja.
21. srpnja 2021. u 14:04 93 prikaza
Kaubojsko selo Roswell u Općini Fužine
Pogledajte galeriju 1/5

Organizatori radionice su Ranch Čargonja (Roswell) i Marcela Horsemanship (Marcela Špoljarić). Naime, interesantna dvodnevna radionica pružit će priliku sudionicima da postanu, svojevrsni, šaptači konjima na kaubojski način. Predavanje će voditi Marcela Špoljarić koja svoj rad bazira na interakciji čovjeka i konja te ih vidi kao ravnopravne partnere gdje je usklađenost, povjerenje i duboka međusobna povezanost osnovica ovog suodnosa. Špoljarić je provela dvadeset godina proučavajući konje i sve aspekte njihovog prirodnog ponašanja, njihovu psihologiju i način života u prirodi, način na koji razmišljaju, uče i međusobno komuniciraju.

Kaubojsko selo Roswell u Općini Fužine | Autor :

Tijekom radionice bit će prezentirana temeljna načela rada s konjima, rad s poda i osnove gimnastike za konje. Radionica se održava u subotu i nedjelju od 9 do 12 te od 17 do 20 sati. Namijenjena je osobama koji imaju konje ili ih planiraju nabaviti. Svrha radionice je bolje upoznavanje s navikama i ponašanjem konja kako bi se spriječile pogreške u radu i poboljšao odnos vlasnika i konja. Uključen je praktični i teorijski dio.

Kaubojsko selo Roswell u Općini Fužine | Autor :

Subota, 24. srpnja rezervirana je za Rock večer uz Art klub bend koji nastupa u Lovačkom domu Arnika od 20 sati. Više informacija potražite na Facebook stranicama. Događanja se održavaju u skladu s epidemiološkim mjerama.

popularna emisija
RTL Direkt idućih se tjedana neće emitirati: Mojmira Pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog
d
OBLJETNICA
DignetSoftware proslavio jedanaest godina uspješnog rada