Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljavanje

Šapice sreće na RTL televiziji

RTL
Foto: RTL
03.09.2014.
u 15:45

Otvorite srca i dopustite da vam u život uđe šapica sreće. Pronađite svog novog najboljeg prijatelja!

RTL Televizija, u suradnji sa različitim udrugama za udomljavanje kućnih ljubimaca, pokrenula je hvalevrijednu akciju „Šapice sreće“. Pridružite se i vi akciji i pronađete svog novog najboljeg četvernonožnog prijatelja koje traže dom, obitelj, ljubav i toplinu! Bilo da je riječ o psu ili mački, ljubimac je najbolji čovjekov prijatelj, a ljubav koju im pružimo vraćaju nam deseterostruko.

Nažalost, neki ljubimci nikada nisu osjetili toplinu doma ili su ih prijašnji vlasnici bez razloga zauvijek napustili. Bez obzira na sve, „Šapica sreće“ im uz vašu pomoć može pomoći! Uz pomoć ove akcije, koja će se prikazivati u sklopu RTL-ove mozaične emisije „Sve u šest“, gledatelji će imati priliku doznati pojedinosti iz prošlosti pojedinog psa ili mačke, ali i otkriti ponešto o potencijalnim udomiteljima, njihovom stilu života i razlozima zašto su udomili kućnog ljubimca.

U emisiji će biti prisutni stručnjaci iz područja rada s kućnim ljubimcima: veterinari, voditelji udruga za zaštitu i udomljavanje životinja, koji će dijeliti korisne savjete. Ako zaista želite pružiti jednom nedužnom biću siguran i sretan dom, a zauzvrat dobiti iskrenog i vjernoga prijatelja koji će vam pružiti odanost, veselje i zahvalnost, sve što trebate je ispuniti web upitnik na www.rtl.hr/sapicasrece i možda baš vas stručni sud izabere za našeg udomitelja. Otvorite srca i dopustite da vam u život uđe šapica sreće. Pronađite svog novog najboljeg prijatelja!

>> Ukoliko hitno ne nađe dom, Marunov će se život ugasiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije