Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Sanja Duggan i Frane Barbieri ne razvode se, već guguću u Opatiji

Obitelji je šetala Opatijom, a ručali su u restoranu Plavi podrum. Sanji je očito jako stalo sačuvati brak. Iako su u vezi već 13 godina, vjenčali su se prije tri. Sanji je ovo drugi brak.
10. veljače 2010. u 10:52 2 komentara 391 prikaza
sanja duggan
Foto: Grgo Jelavić/24 sata

Prije dva tjedna punili su novinske stupce glasinama o skorom razvodu, a prošli su tjedan Frane Barbieri (40) i Sanja Duggan (38) sa sinom Lennonom bili u Opatiji. Čini se da su poljupci koje je Sanja izmjenjivala s Igorom Maksimiljanovićem (40) u baru Posh ipak bili izraz njihova čvrstog i toplog 20-godišnjeg prijateljstva.

Sanja je s obitelji šetala Opatijom, a ručali su u restoranu Plavi podrum. Očevici tvrde da su odavali dojam idilčnog para. Frane je većinu vremena držao sina u krilu dok ga je Sanja hranila. Iako se u posljednje vrijeme govorilo o Franinoj nevjeri, Sanji Duggan očito je jako stalo sačuvati brak. Iako su u vezi već 13 godina, vjenčali su se prije tri. Sanji je ovo drugi brak. Njezina velika ljubav i prvi suprug Demian Duggan teško je obolio i preminuo nedugo nakon vjenčanja. Od njega je naslijedila tvrtku koja se bavi oglašavanjem Metropolis Medija te tako postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Zbog 39 litara ulja
Bugarin proživljava dramu u Hrvatskoj: Dobio visoku kaznu, boravi u vozilu na granici
HUO
SAMO NA VEČERNJI TV-U OD 13 SATI
Doznajte kako se možete osigurati i financijski zaštititi od privatnih i poslovnih rizika
  • -obrisani-:

    Ti bogca, to je vijest. Sad sam konačno sretan, što je Sanja pokazala silikone. Još jedna Simone. Kakvim se to mi zlatnim teličima klanjamo ?Fuj.