Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnio žene

Samoprozvani stručnjak za veze upozorava muškarce da ne izlaze sa samohranim majkama: 'One su za rekreaciju'

Shuttershock
25.03.2021.
u 13:30

"Dečki, samohrane su mame samo za rekreaciju. Zaštitite sebe i svoj novčanik", poručio je muškarcima samoprozvani stručnjak za veze.

Samoprozvani 'stručnjak za veze' već neko vrijeme na TikToku objavljuje videa sa savjetima koje daje muškarcima o tome kako da se ženama što više svide.

Nedavno je tako na svom profilu imena Realtalkmiami muškarcima poručio da ne izlaze sa samohranim majkama, a premda je video pogledan skoro 50.000 puta, većina mu je pratitelja preporučila da izbriše svoj profil, prenosi Mirror.

- Dečki, jednostavno rečeno, nikad joj nećete biti na prvom mjestu jer je dijete uvijek prvo. Što je u redu, tako bi i trebalo biti, ali morate toga biti svjesni - kaže on na početku videa u kojem nastavlja s porukom muškarcima kako 'to dijete neće moći ni disciplinirati jer nije njihovo', te kako im se uvijek može dogoditi da ih ona spriječi da nastave dijete viđati nakon što netko okonča vezu. 

Manekenka objavila fotku na kojoj doji, a otkrila je i spol djeteta iako je obećala da će dijete samo birati

1/9

- Dečki, samohrane su mame samo za rekreaciju. Zaštitite sebe i svoj novčanik - poručio im je 'stručnjak'.

- Kao mama moram reagirati i reći da je ovo odlično, jer se mi mame ni ne želimo 'igrati' s dječacima - napisala je žena u komentarima, a mnoge su, očekivano, najburnije reagirale na izjavu o 'mamama za rekreaciju'.

- Samo za rekreaciju?! Ovaj video je smeće. Ako ovako govorite na javnoj platformi, užasava me pomisao što radite privatno - odgovorila mu je jedna žena.

- Samo pravi muškarac može preuzeti tuđe dijete, meni je moj očuh bio otac više od pravog oca.  Ti očito nisi muškarac. Glupi dječače. - piše jedna djevojka, a mnoge su mame autoru videa poručile da ga 'ne bi htjele ni za rekreaciju'. 

Muškarac promovira vježbe za jaču vilicu, liječnici se ne slažu:

Komentara 1

WA
wannabenovinari
15:05 25.03.2021.

Nisu problem samohrane majke s djecom nego žene koje će biti s muškarcem samo zato da im bude servis. Takve treba izbjegavati, bez obzira imaju li dijete ili ne, a divne žene koje su spremne uložiti se u u vezu i voljeti partnera treba obožavati, bile same ili samohrane majke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije