Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Samoborci zaigrali rukomet s igračicama Fantasyland Samobora

Mnogobrojni Lidlovi kupci darovani su majicama i kapama te ulaznicama za nadolazeće utakmice ŽRK Samobor
09. listopada 2012. u 09:58 7 prikaza
Lidl (1)
Foto:
Pogledajte galeriju 1/3

Trgovački lanac Lidl Hrvatska ove je subote svojim vjernim kupcima priredio zabavno-sportsko prijepodne ugostivši ispred svoje trgovine u Samoboru igračice Ženskog rukometnog kluba Fantasyland Samobor.

Osim druženja i fotografiranja, brojni Samoborci imali su priliku i zaigrati rukomet s igračicama, pokazati svoje sportsko umijeće, a većina ih je kući otišla s vrijednim Lidlovim poklonima.

Razvijati ljubav djece i mladih prema sportu i zdravim životnim navikama, a naročito razvijati ljubav prema igranju rukometa, glavna je misija Ženskog rukometnog kluba Fantasyland Samobor. Lidl Hrvatska, ponosni sponzor kluba, snažno podupire tu misiju, kao i rezultate, napore i rad kluba te je u tom duhu organizirao zabavno-sportsko prijepodne za sve Samoborce.

Samoborci su tako ove subote uživali u druženju s uvijek rado viđenim igračicama ŽRK Fantasyland Samobor, kavi i Lidlovim kroasanima, odličnoj glazbi te zabavnom sportskom programu unutar kojeg su se svi okupljeni okušali u igranju rukometa te odmjerili snage i sportsko umijeće s igračicama.

Najmlađe fanove Ženskog rukometnog kluba Fantasyland Samobor najviše je razveselilo fotografiranje s igračicama, a mnogi su jedva dočekali zatražiti autogram Ivane Lovrić, mlade i uspješne rukometašice koja je ove godine imala priliku predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Londonu. Mnogobrojni Lidlovi kupci darovani su majicama i kapama te ulaznicama za nadolazeće utakmice ŽRK Samobor, upravo kako bi potpuno opremljeni mogli bodriti igračice s tribina i veseliti se njihovim pobjedama. 

Digitalna komora
JESTE LI ISPROBALI
HGK: Naša Digitalna komora sada nudi sve bitne informacije za pokretanje poslovanja