Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uhvaćeni'

Samo su otišli u shopping, ni ne sluteći da će zbog ovoga postati hit!

Stariji par postao hit
Foto: Faceboook
21.02.2016.
u 13:32

Ako je ova gospođa ikada u mladosti sanjarila o muškarcu koji je u starosti drži za ruku, i dalje iskreno voli, njoj se ispunio životni san.

Da brak nije samo slovo na papiru, ili barem ne bi trebao biti, ovaj stariji par pokazao je cijelom svijetu. 

Ako je ova gospođa ikada u mladosti sanjarila o muškarcu koji je u starosti drži za ruku, i dalje iskreno voli, njoj se ispunio životni san. 

Nažalost, ovakvi primjeri rijetka su slika, a dokazalo se to i s preko milijun "lajkova" u samo dva dana, a priča je "podijeljena" gotovo 500 tisuća puta. 

 

"This husband was helping his wife choose a make-up that matched her skin tone. She was so concerned about finding the...

Posted by Love What Matters on Wednesday, February 17, 2016

Na fotografiji se nalazi stariji par koji je otišao u kupnju. Ona je u "problemu" u pronalasku prave boje pudera za svoju kožu i kada je uhvati panika, njen, pretpostavljamo, suprug, smiruje situaciju i pomno bira nijanse pudera za njen ten. Fotografija se brzo viralno proširila, a priču je na svom Facebooku objavila grupa Love what Matters uz predivnu poruku: Bio je to tako jednostavan način da joj pokaže koliko je voli. To je savršeni podsjetnik na to da naša tijela stare, ali ljubav ne mora!" 

>>Ovo su najčešći razlozi zbog kojih pucaju brakovi

>>Ovo su osjećaji koje bi svatko trebao osjetiti barem jednom u životu

Komentara 4

Avatar Andabel
Andabel
16:56 21.02.2016.

imate li dozvolu ovog para? bezveze zadiranje u tudju privatnost i intimu. Ocete ih i na wc-u snimati? bljak

Avatar Abcda
Abcda
21:23 21.02.2016.

Romeo i Julija ...

SN
snajper
23:56 19.02.2016.

stranica ne postoji. Dali ljubav postoji ili je samo nasa fikcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije