Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Samo konfekcijske brojeve od 34 do 38, molim!

Ako živite u New Yorku i nemate vremena za upoznavanje suprotnog spola, agencija za brze spojeve ima široku ponudu
11. svibnja 2012. u 13:15 1 komentara 406 prikaza
speed dating
Foto: VL

 

Muškarci su oduvijek bili vizualni tipovi, a često se kaže da im je bitan samo izgled na ženama. Možda nije samo izgled, ali optilike se time vodila njujorška agecija specijalizirana za tzv. speed dating, odnosno brze spojeve, "On Speed Dating". 
Odnedavno organiziraju večeri pod nazivom Skinny Minny na kojem su žene raspoređene prema svojim konfekcijskim brojevima. Prije početka svaka sudionica mora pokazati komad odjeće kako bi dokazala je broj 38 - najveći dopušteni, inače. Organizatori joj daju veliki bedž koji će nositi cijelu večer kako bi muškarci mogli odmah odlučiti žele li je upoznati ili ne. 
Možda zvuči iznenađujuće, ali ovo nije ideja nekog muškarca.
 - Imamo i ekvivalent ovakvih večeri za žene na koje ne smiju ući muškarci niži od 1,82 m - kaže Amber Soletti, jedna od osnivačica ove agencije. Tvrdi kako su svjesni da nije sve u izgledu i konfekcijskom broju, ali za većinu je izgled prvo što primijete. Također, njihov je cilj, objašnjava Soletti, dati muškarcima i ženama priliku da upoznaju nekoga po njihovim kriterijima. 
Agencija On Sped Dating nudi i druge specifične načine upoznavanja, primjerice za žene koje žele upoznati starije muškarce, muškarce koji vole isključivo plavuše, i slično.

 

Muškarci su oduvijek bili vizualni tipovi, a često ih prozivaju da im je a ženama važan samo izgled. Možda nije samo izgled, ali otprilike se time vodila njujorška agencija specijalizirana za tzv. speed dating, odnosno brze spojeve – "On Speed Dating". 

Odnedavno organiziraju večeri pod nazivom "Skinny Minny" na kojem su žene raspoređene prema svojim konfekcijskim brojevima. Prije početka svaka sudionica mora pokazati komad odjeće kako bi dokazala je broj 38 – najveći dopušteni, inače. Organizatori joj daju veliki bedž koji će nositi cijelu večer kako bi muškarci mogli odmah odlučiti žele li je upoznati ili ne. 

Možda zvuči iznenađujuće, ali ovo nije ideja nekog muškarca. 

– Imamo i ekvivalent ovakvih večeri za žene na koje ne smiju ući muškarci niži od 1,82 m – kaže Amber Soletti, jedna od osnivačica ove agencije.

Tvrdi kako su svjesni da nije sve u izgledu i konfekcijskom broju, ali za većinu je izgled prvo što primijete. Također, njihov je cilj, objašnjava Soletti, dati muškarcima i ženama priliku da upoznaju nekoga po njihovim kriterijima. 

Agencija "On Sped Dating" nudi i druge specifične načine upoznavanja, primjerice za žene koje žele upoznati starije muškarce, muškarce koji vole isključivo plavuše, i slično.

Tri, dva, jedan – kuhaj!
Komentari ne staju! Gledatelji ovo zamjeraju pobjednici showa: 'Tužno. Trebala je to učiniti, nije fer'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • deus ex machina:

    PRAVO IZBORA ! Nakon (sretne) rastave samo mogu reći......"Svaka bena ima svoje zadovoljstvo"! Na jedno duže razdoblje , žene i njihova logika za sigurno mi neće nedostajati. Kad malo bolje promislim najjeftinije i najbolje je platiti "profesionalku" koja "zna znanje" ... prikaži još!" i ne petljati se sa ovima "#amaterkama" koje su u biti .... isto "to"..... u omotnici zvanoj "ozbiljna veza" ili još gore....brak!).