Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sajam vjenčanja i humanitarna revija poznatih ovaj vikend u trgovačkom centru Portanova

Sajam vjenčanja i humanitarna revija poznatih ovaj vikend u trgovačkom centru Portanova
Foto: Promo
1/11
11.01.2018.
u 08:00

Velika ponuda izlagača, zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti za velike uštede; Osijek, TC Portanova 13. i 14. siječnja

Sve to i još puno više očekuje vas ovaj vikend u najvećem osječkom trgovačkom centru Portanovi. Zato budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja - rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Osim raznovrsne ponude izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčane mode priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu.

Foto: Promo

Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a ove godine pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Humanitarni projekt podržat će i poznate osobe – glumice HNK Osijek Sandra Lončarić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevači Mario Roth i Goran Bošković, maratonac Dragan Kovačević i drugi – koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u trgovačkom centru Portanova prošetati pistom u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. Također, svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u humanitanoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom „Dar“ iz Osijeka.

Foto: Promo

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

Radno vrijeme sajma je subota i nedjelja od 9 do 21 sat, događanje se odvija na 2. katu trgovačkog centra Portanova, a ulaz je besplatan. Program Sajma vjenčanja potražite na www.portanova.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije