Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

S Merkur osiguranjem prema zdravijem i sretnijem sutra

Merkur osiguranje
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
18.11.2016.
u 08:30

Merkur osiguranje jedna je od vodećih tvrtki u području osiguranja života zadnja dva desetljeća. Lansiranjem novog vizualnog identiteta, Merkur je prenio svoju glavnu ideju – prevenirati danas za vaše sutra što je i novi slogan Merkur osiguranja. Merkur svoje klijente želi potaknuti i usmjeriti prema naprijed te im omogućiti bolju budućnost s inovativnim zdravstvenim uslugama. Pozitivno djelovanje fitnessa i wellnessa u skladu s novom Merkurovom strategijom pokazuje i sama činjenica da ako se osjećate zdravo i fit, možete podići vaše samopouzdanje i u drugim područjima života - društvenom, znanstvenom, profesionalnom, drugim riječima u svemu. Vježbanje nam pomaže da imamo bolji san, da naš organizam povećava otpornost na prehlade te nam utječe i na raspoloženje.

Merkur širi svoju ponudu s paketima fit4life usluga dodatnog zdravstvenog osiguranja koji sadržavaju usluge koje poboljšavaju kvalitetu života korisnika i pomažu u promjeni životnog stila u korist većeg blagostanja kroz brigu za tijelo i um. Fit4life usluge nude razne pakete za teretanu s prilagođenim programima vježbanja, wellness vikendima u luksuznim hotelima i tehnološki naprednim pregledima u vodećim privatnim klinikama.

Merkur osiguranje postaje uslužno orijentirana platforma za promjenu životnog stila i poboljšanje vitalnosti. Preventivni programi fit4life jedinstveni su na tržištu, možete izabrati razne preventivne programe iz željenog paketa: sistematski pregled ili Adventure, Fitness, Relax, Balance, Hightech rana dijagnostika ili Educa ili Kids (za djecu).

Saznajte više o paketima fit4life na www.merkur.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?