Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balon Studio, obrt za prodaju balona, dekoracije i dizajn

S kupcima je lakše komunicirati ako posao prepustite - balonima!

Balon Studio
Foto: PR FOTO
1/4
31.08.2016.
u 12:18

Tvrtke, gradovi, manifestacije... svi trebaju balone da bi lakše privukli pažnju

Uspješna mlada poduzetnica vodi obrt Balon Studio koji kontinuirano raste šireći poslovanje i bazu klijenata.

Prodaju balone i izrađuju balonske de­koracije za različite prigode, kao što su ro­đendani i proslave, vjenčanja i svečanosti, ali i poslovna događanja. Sudjelovali su u dekoriranju brojnih poznatih manifesta­cija, sajmova, tvrtki, otvorenja trgovina ili poslovnica banaka i trgovačkih centara.

Nude i personalizirani tisak na balo­ne - logotip ili promo natpis koji stimulira promociju proizvoda, prodajnih akcija ili usluga putem balona.

Baloni su idealan oblik dekoracije i promocije, mogu se uklopiti u razna te­matska događanja, privlače pažnju te na njih ne možete ostati ravnodušni. Doslovno unose živost u svako događanje i prenose posebnu poruku.

Dostavu gotovih rješenja djelatnici Balon Studija obavljaju u cijeloj Hrvatskoj. Radili su s brojnim renomiranim tvrtka­ma (događanja i tisak na balone), a sura­đuju i s mnogi marketinškim agencijama. U svim dijelovima zemlje bilo je veselo, od Dubrovnika do Umaga, od Vukovara do Rijeke, od Splita do Čakovca i naokolo.

Posebno su uspješni na vjenčanjima s većim brojem uzvanika. Uz dekoriranje svadbenih sala, balonske lukove na ula­zima u dvorišta ili restorana, te svečane stupove i stolne dekoracije, svakako treba istaknuti popularne balonske eksplozije s podvezicom ili za prvi ples. Najbolja zabava za početak zajedničkog života.Rad s balonima je posebno kreativan. Svaka dekoracija nosi nešto novo i zahtjeva posebnu pažnju. Želje klijenata su šarolike i svakom je potrebno individualizirano pristupati. Posebna pažnja rezultira originalnom, zapravo unikatnom dekoracijom, potpuno prilagođenom potrebama i idejama klijenta.

Potvrđeno u svim dijelovima Hrvatske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije