Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo dijete rodila je sa 14 godina

S 36 godina ima 13-ero djece, a postala je i baka: 'Pripremanje večere traje tri sata'

Instagram/@thismadmama
01.06.2023.
u 12:30

No, njezina šira obitelj ne slaže se s njezinim stalnim proširenjem obitelji - posebice njezina sestra Diana

Veronica Meritt rodila je prvo dijete s 14 godina i priznala je da su stvari "brzo eskalirale" nakon prve trudnoće. Naime, mlada majka 12-ero djece, otkrila je da je u svoju obitelj dodala još jednog člana, ali putem posvojenja. Umjetnica Veronica živi u kući s devet kreveta s dvanaestero svoje djece i suprugom Martyjem (37), s kojim je u srpnju kupila nekretninu za samo 16 tisuća eura.

Njezina djeca su Victoria (23), Andrew (18), Adam (17), Mara (15), Dash (14), Darla (12), Marvelous (10), Martalya (8), Amelia (6), Delilah (5), Donovan (3) i Modi (1), a sada želi posvojiti Michela koji bi joj bio 13. dijete, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI: 

No, njezina šira obitelj ne slaže se s njezinim stalnim proširenjem obitelji - posebice njezina sestra Diana. “Kad sam tek počela imati veliku obitelj, sjećam se da mi sestra nije pružala toliko podrške. Stalno je govorila: ‘Zašto bi imala još jedno dijete? Zašto bi ponovno zatrudnjela?1", rekla je Veronica. Međutim, uvjerila ju je da će Michel sigurno biti posljednji dodatak njezinoj obitelji

Budući da ima toliko djece koju mora pratiti, Veronica ih odijeva u različite boje kako bi ih razlikovala. "Djecu većinu vremena kodiram bojom kad izlazimo iz kuće, iako se ponekad umjesto toga odlučim za odgovarajuću odjeću. Sustav kodiranja boja ugrađen je u sve - njihovu odjeću i sobe."

Kako kaže, pripremanje večere može potrajati i do tri sata s toliko ljudi za koje kuha. S 36 godina, Veronica je postala i baka kada je njezina najstarija kći Victoria prošle godine dobila vlastitu bebu. Majka-kći bile su trudni u isto vrijeme, što je ona opisala kao "nevjerojatno" jer njihove bebe imaju samo dva mjeseca razlike između njih. Veronica je neočekivano zatrudnjela u školi, a zatim se udala i razvela od svog tadašnjeg dečka - oca njezino najstarije dvoje djece.

Unatoč tome što je i sama bila majka tinejdžerica, stroga je prema tome da njezina djeca ulaze u veze dok ne navrše 18 godina. "Nisam baš stroga, pretpostavljam. Imam pravila kada je važno, poput ne puši, ne drogiraj se, nema izlazaka do 18. godine, dođi kući prije mraka. Ali većinom sam blaga i cool", zaključila je.

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kukaimotika
16:57 01.06.2023.

Brazilci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije