Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U jednom smjeru

Ryanairom u Europu za samo 7 eura s pristojbama

ryanair
Davor Javorović/Pixsell
08.03.2011.
u 11:54

Putovanje po ovoj cijeni traži više logističke pripreme i raspitivanja kako sa sporednih zračnih luka stići do konačnog odredišta

Željni putovanja došli su napokon do prilike da za uistinu malo novca otputuju prema europskim odredištima. Irska niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair pustila je u prodaju veću količinu zrakoplovnih karta po cijeni od sedam eura po sjedalu. Zanimljivo je da su i pristojbe zračnih luka uključene u cijenu karte. Riječ je o kartama u jednom smjeru koje će biti dostupne putnicima na više od 500 Ryanairovih europskih ruta. Uvjet da se karte domognete po ovoj simboličnoj cijeni jest da je kupite na njihovoj službenoj stranici www.ryanair.com. No, putovanje po ovoj cijeni zahtijeva nešto više logističke pripreme i raspitivanja kako sa sporednih zračnih luka stići do konačnog odredišta jer Ryanair uglavnom leti na manje aerodrome. Promidžbene cijene od sedam eura za Hrvatsku odnose se na letove iz Osijeka, Pule i Zadra za Frankfurt, iz Pule i Zadra za London te iz Zadra za Düsseldorf. (tbo/VLM)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bok
bok
14:24 08.03.2011.

Na odredistu imate obicno povoljan autobus do grada u blizini. Ryanair je ok, samo ako vam je prtljaga malo veca ili teza od onog sto je propisano nabiju visoku cijenu. U zadnijh tri godine cesto letim s njima i osim sto sam po jakoj kisi morao trcati 200 m da bi usao u zrakoplov nikad nisam dozivio neugodnosti.

LI
liliZG
12:55 08.03.2011.

A sad dragi putnici premjestite se u stražnji dio aviona moramo sletjeti,................................ nije to šala , jedna moja poznanica putovala je Germanwings-om za Pariz i točno im se to dogodilo, .................nakon toga uplatila si kartu u dugogodišnjoj Air kompaniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije