Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadio se

Rugali su mu se zbog pivskog trbuha, ali bila je riječ o nečem sasvim drugom

trbuh
Foto: Getty Images
29.11.2018.
u 14:06

Prijatelji su ga zadirkivali da ima pivski trbuh, iako nije neki pivopija, no zabrinuo se prije nekoliko godina nakon što mu je trbuh postajao sve veći, ali i tvrđi te je sve češće ostajao bez daha.

Hector Hernandez iz Kalifornije uvijek je bio "veliki čovjek", jače građe tijela. 

Ovaj 47- godišnjak, primijetio je prije nekoliko godina kako su mu noge i ruke sve mršavije, a trbuh postaje sve veći. Prijatelji su ga zadirkivali da ima pivski trbuh, iako nije neki pivopija, no zabrinuo se prije nekoliko godina nakon što mu je trbuh postajao sve veći, ali i tvrđi te je sve češće ostajao bez daha. 

Odlučio je potražiti mišljenje liječnika te se iznenadio kada je doznao da boluje od rijetke vrste tumora, liposarkoma koji je ovog ljeta, u trenutku operacije, težio 35 kilograma. 

trbuh
1/6

Kirurg onkolog koji je operirao Hernandeza, William Tseng, pojasnio je da ne znaju kada je njegov pacijent obolio, odnosno kada je tumor počeo rasti te naveo da takvi tumori mogu narasti do nevjerojatnih razmjera, no najčešće ne uzrokuju nikakve druge zdravstvene probleme.

"Ovo je najveći tumor koji sam vidio tijekom svoje karijere", istaknuo je za Washington Post

"Imao sam sreću da je sve prošlo bez komplikacija", istaknuo je Hernandez. 

Pogledajte i video u kojem Sanja Žuljević otkriva kako gubiti kilograme dok spavate

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:09 29.11.2018.

Pojeo krmaču hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije