Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično i ukusno!

Ručak za ‘lijene’: Treba vam 10 minuta i zdravo je!

Tik Tok
15.10.2023.
u 14:27

Postupak od svega nekoliko koraka

Kuharica i Tiktokerica Amanda na svom je profilu podijelila recept za ukusno i jednostavno jelo koje je brzo gotovo. Naime, za pripremu obroka potrebno je samo deset minuta i zdravije je nego što mislite, piše The Sun.

Amanda tvrdi da kada poželi meksičku hranu, ali nema energije za izlazak, napravit će jelo kod kuće. Ona je na TikToku objavila video kako bi svojim pratiteljima pokazala postupak od nekoliko koraka za pripremu zdravih enchilada. "Tava s pilećom enchiladom za lijenu djevojku", napisala je Amanda u naslovu videa. 

@elysewellness when you love enchiladas but don’t have the time / energy to make them properly🙃 recipe inspo: @thegirlwhoateeverything #easyhealthyrecipes #easyhealthyrecipe #easyhealthymeals #easyhealthydinner #easyhealthydinners #easyhealthydinnerrecipes #healthydinnerideas #healthydinnerrecipes #healthydinnerinspo #rotisseriechickenrecipes #enchiladaskillet #weeknightdinner #weeknightmeals #weeknightdinnerrecipes ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

Umjesto da troši vrijeme na kuhanje sirovih pilećih prsa, Amanda je uzela prethodno pečenu piletinu i isjeckala je te ju je stavila u veliku tavu. Zatim je stavila pola žličice kumina i jednu žličicu origana po vrhu piletine. Nakon toga je dodala jednu limenku enchilada umaka, pola šalice salse i jednu limenku zelene čili paprike narezane na kockice. Na kraju je Amanda u lonac umiješala jednu šalicu crnog graha i tri do četiri kukuruzne tortilje narezane na kockice.

"Poslužite s omiljenim dodacima", rekla je Amanda te je još dodala i narezani avokado, zelenu salatu i malo kiselog vrhnja. Oduševljeni pratitelji u komentarima su joj zahvalili na ukusnom receptu. "Upravo sam ovo napravila. Hvala ti milijun puta. Bilo je odlično" "Ovo je bila bomba! Definitivno novo jelo u mom domu. Hvala što si ga podijelila", poručili su joj.

Znate li koliko dugo sirova piletina može stajati u hladnjaku? Pripazite na ove znakove!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije