Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
It djevojka

Rosie Huntington-Whiteley, slatki anđeo stila, obožava biftek i pomfrit

rosie4
Pixsell/Arhiva VL
25.01.2011.
u 15:38

Rosie je danas jedini "Victorijin anđeo" koji dolazi iz Velike Britanije i jedan od najtraženijih modela na svijetu.

Rosie Huntington-Whiteley za modu se zanimala od malih nogu, no nikada nije vjerovala da dovoljno dobro izgleda za uspjeh u strogom svijetu modela. Umjesto toga, maštala je o karijeri kreatorice, no sudbina joj je namijenila drukčiju ulogu.

Sve o stilu mlade Rosie doznajte u V Magazinu

Za vrijeme studija na Tavistock Collegeu 2003. Rosie se prijavila za mjesto raznosačice u Profileu, londonskoj modnoj agenciji. Agent s kojim je razgovarala zaključio je da će tada šesnaestogodišnja djevojka bolje proći kao model. Rosie je danas jedini "Victorijin anđeo" koji dolazi iz Velike Britanije i jedan od najtraženijih modela na svijetu. Svoja krila Victoria’s Secreta dobila je u studenome 2009. te napravila svoje prve anđeoske korake na njihovoj godišnjoj reviji. Uz to, Rosie je nosila revije Oscara de la Rente i Vere Wang, snimila naslovnicu za britanski Vogue i glumila u spotu Kanyea Westa, no ovih dana najviše pozornosti privlači ulogom u filmu Transformers 3, gdje je zamijenila Megan Fox kao ljubavnica Shije LeBeoufa.

No, u svoje slobodno vrijeme Rosie preferira alfa mužjake; tabloide u posljednje vrijeme pune slike nje i glumca Jasona Stathama kako zagrljeni šeću New Yorkom. Upravo je taj grad mjesto koje Rosie danas naziva domom i ima samo riječi hvale za njega.
– Ako se bavite modom na bilo koji način, nema boljeg mjesta za život od New Yorka. Inspirira me na bezbroj načina, a posebno uživam gledajući lijepo odjevene ljude kako šeću cestom – otkrila je. Njezin mladolik izgled, rani uspjeh i nedavni angažman za Burberry potaknuli su česte usporedbe s Kate Moss, koje Rosie i te kako zaslužuje.

Danas 23-godišnja Rosie po uzoru na svoj idol preživjela je i svoj prvi skandal s drogom, kada su novine objavile njezine slike s bongom, no 2009. osvojila je titulu najboljeg britanskog modela i pokazala da su pred njom još mnoge revije. Inače zadrta zagovornica organske hrane, Rosie čak sama uzgaja povrće i traži organska ulja za njegu kože. No, nije otišla toliko daleko da se odreče mesa - njezina idealna večera sastoji se od odreska i pomfrita. Ako vam to nije dosta, kruže glasine da je Rosie potomak britanske kraljice Victorije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije