Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Romantične vjenčanice dizajnirane za vile

Dizajnerica Sandra Haddad novom kampanjom ''Do you believe in fairies?'' predstavlja čarobnu novu kolekciju romantičnih vjenčanica za vile!
24. svibnja 2016. u 08:30 838 prikaza
Sandra Haddad
Foto: Sanja Lydia Kulušić
Pogledajte galeriju 1/10

''Do you believe in fairies?'' pitanje je koje dizajnerica Sandra Haddad postavlja svake sezone iznova, sve dok ne povjerujemo. Jer ona vjeruje. I za njih dizajnira haljine i vjenčanice. Romantične vjenčanice. Ma što romantične, čarobne... Vilinske!

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016. donosi prepoznatljivu estetiku nježnih i delikatnih haljina, a bajkovitoj eteričnosti kolekcije pridonose lepršavi i lagani, prozračni materijali poput tila, svile i čipke u nježnim pastelnim nijansama.

Djevojke i žene koje nose haljine s potpisom dizajnerice Sandre Haddad, nevjerojatno su graciozne i profinjene zahvaljujući ženstvenoj silueti. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

U novoj kolekciji velika je pažnja posvećena detaljima – cvjetnim laticama ručno apliciranima na vjenčanice. No, one su toliko ovlaš razasute po haljini da izgledaju kao da su pale s rascvjetalog drveta kad je vjetar zapuhao malo jače i sasuo kišu latica na vilinsku toaletu. I to kao da se dogodilo na samom snimanju kampanje!

 

Rascvjetale grane jorgovana, japanske trešnje, jabuke i glicinije poslužile su kao idealna kulisa fotografkinji Sanji Lydiji Kulušić u čijem se objektivu na trenutke zaustavila šumska vila koju je utjelovila Darija Gabrić (Talia Model) i čiju je eteričnu ljepotu dodatno istaknula Mia Bator koja se na snimanju pobrinula za vilinski make-up.

Više o kolekciji potražite na web stranici i FB stranici.

Dizajnerica: Sandra Haddad

Fotografija: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić / Talia Model
Make up: Mia Bator

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima