Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je šokirana

Rodila je troje djece u 10 mjeseci: 'Nisu trojke!'

Trudnica - ilustracija
Pixabay
24.03.2024.
u 15:59

Njezina djeca iste su dobi dva mjeseca svake godine

Roditi nije mala stvar, ali jedna je žena to učinila čak tri puta u manje od jedne godine, iako njezina djeca nisu trojke. Naime, Sarita Holland (41) rodila je kćer Stevie, a kasnije tijekom godine rodila je blizance, Kipa i Bowieja - samo 10 mjeseci nakon svoje prve kćeri, piše Mirror. 

Njezini su blizanci prijevremeno rođeni s 30 tjedana i pet dana, a to znači da su njezina djeca iste dobi dva mjeseca svake godine. Sve troje njezine djece sada ima 13 godina, a ona se našalila da kada njih troje napune 18, čeka je skup mjesec.

@saritaholland We survived (just) 👏 #3babiesunder1 #busymum #irishtriplets ♬ original sound - sarita holland

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I T A (@saritaholland)

"Saznala sam da sam ponovno trudna kada je moja kći imala samo 10 tjedana. Tada je bilo ludo saznati da su unutra bile dvije bebe. Zvuči ludo, i bilo je. Svake godine sve troje moje djece je iste dobi dva mjeseca", rekla je kreatorica sadržaja iz Australije. Priznala je da je zadržala svoje blizance jednu školsku godinu kako bi osigurala da Stevie ima malo prostora bez svoje braće.

Mama je također progovorila o trudnoći dok se brinula za sićušnu bebu, rekavši da "nije bilo lako", ali da je "zapravo imala prilično jednostavnu trudnoću i osjećala se prilično dobro nakon toga". “Bilo je potpuno ludo i vjerojatno možete zamisliti moj šok”, rekla je. Sarita je također prenijela video na društvene mreže kako bi objasnila svoju priču, koja je pogledana 1,5 milijuna puta, a mnogi su roditelji u komentarima izrazili koliko je ona snažna žena.

Jedan korisnik TikToka napisao je: "Wow! To je jedna nevjerojatno snažna mama, mogu zamisliti koliko je to moralo biti iscrpljujuće", dok je netko drugi dodao da je ona "stroj", čestitajući joj na onome što je učinila.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije