Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Rodila samo dva dana nakon što je saznala da je trudna: ‘Mislila sam da sam samo umorna...’

Shutterstock
21.10.2022.
u 14:30

Liječnik joj je napravio dva testa za trudnoću kako bi potvrdio, a oba su bila pozitivna. Zatim je otišla na ultrazvuk kako bi potvrdila vijest još jednom

Jedna žena ostala je šokirana jer je samo 48 sati nakon što je saznala da je trudna - rodila svoje prvo dijete. Peyton Stover, 23-godišnja učiteljica iz Nebraske, upravo je započela novi posao i mislila je da je samo umorna od toga. Otkrila je da je otišla liječniku nakon što su joj noge počele oticati, a tada je saznala da čeka dijete s dečkom Travisom, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Liječnik joj je napravio dva testa za trudnoću kako bi potvrdio, a oba su bila pozitivna. Zatim je otišla na ultrazvuk kako bi potvrdila vijest još jednom. 

- Liječnica je pogledala u ekran i rekla: "Definitivno si trudna" - ispričala je Peyton.

 Medicinsko osoblje moralo je brzo djelovati budući da Peyton bubrezi i jetra nisu radili kako treba, pa je odmah primljena u bolnicu. Peyton je dodala da je imala jako visok krvni tlak, što je bilo jako zastrašujuće, a liječnici su je obavijestili da će gotovo odmah roditi. Imala je hitan carski rez i njihov sin Kash rođen je težak 1,8 kilograma i rodio se 10 tjedana prije termina. Kasnije je Peyton potvrđeno da je patila od preeklampsije, koja može dovesti do visokog krvnog tlaka tijekom trudnoće.

- Da nisam došla kada jesam, vjerojatno ne bih preživjela vikend - rekla je Peyton. 

Par je rekao kako su svakako htjeli imati djecu jednog dana, te iako ih je ovo šokiralo, presretni su što je taj dan došao ranije nego što su planirali. 

- Sada kada sam ga držao, hranio i presvlačio, shvatio sam da ne mogu biti sretniji što je ovako ispalo - rekao je Travis, otac djeteta. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom':

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije