Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
QUELLE FASHION.HR

Robert Sever - apsolutni "must have" svake modno osviještene Hrvatice

12.02.2009.
u 15:26

"Važno je biti prvi" rečenica je koja bi najbolje mogla okarakterizirati suradnju, jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Roberta Severa i najvećeg eurospkog kataloškog koncerna Quellea.

Ideja o spajanju vizije Roberta Severa i Quelle logistike, preko FHR designa je u 2008.g. dobila "zeleno svjetlo", kada su kupcima po prvi put ponuđeni Sever t- shirtovi , koji su rasprodani u rekordnom roku.

Zamisao o dostupnosti dizajnerskih komada je originalno potekla od FHR designa, modnog branda koji egzistira kao dio Fashion.hr koncepta, te pod sobom okuplja neka od najvećih dizajnerskih imena na području Hrvatske.

Za proljeće/ljeto 2009.g. Robert Sever i Quelle su pripremili cijeli niz modnih poslastica, s prepoznatljivim "Sever" štihom, u vidu zanimljivih print t-shirtova, laganih traperica, hlača te nezaobilaznih "must have" komada: remenja, modnih privjesaka, ogrlica, narukvica, itd.

Posebno mjestu u ponudi zauzimaju Sever torbice, koje su stekle kultni status među poklonicama njegovog dizajna. Robert Sever glasi kao jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nove generacija te apsolutni "must have" svake modno osviještene Hrvatice po pitanju torbi, nakita ali i raznih print kreacija koje su mu donijele priznanje struke i javnosti.

Severov rad uvijek je jasno prepoznatljiv zbog njegove majstorske manipulacije grafičkog dizajna, modnog simbolizma i kakofonije boja. Svoj brand, Robert Sever, osniva 2001. godine, a dosada je predstavio 13. samostalnih kolekcija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije