Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova turistička kartica

Rijeka i Opatija osmislile pogodnosti za goste

Opatija
Goran Kovačić/Pixsell
22.12.2016.
u 16:45

Opatija&Rijeka Tourist Card stoji 50, 80 ili sto kuna, ovisno o duljini boravka, posjetiteljima omogućuje besplatan javni prijevoz i ulaz u muzeje, na atrakcije, popuste u restoranima, trgovinama...

Turistički radnici ne spavaju zimski san. U Rijeci i Opatiji osmislili su i izdali zajedničku turističku kartica, koja će gostima omogućiti niz pogodnosti u ova dva grada na Kvarneru

Osmišljena je u tri varijante, u trajanju od 24, 48 te 72 sata i po cijeni od 50, 80 i sto kuna, a posjetiteljima omogućuje besplatnu vožnju javnim prijevozom, i turističkim autobusom, ulaz u riječke i opatijske muzeje, povoljnije cijene posjeta turističkim atrakcijama, te popuste u brojnim restoranima, trgovinama, suvenirnicama i sl. 

Kupci Rijeka&Opatija Tourist Carda dobivaju i besplatnu mapu Rijeke i Opatije s označenim mjestima, gdje karticu mogu koristiti. Turistička kartica Rijeke i Opatije već se sada može nabaviti u tamošnjim turističkim informativnim centrima, te u hotelima i agencijama, koji su partneri ovog projekta. Kompletan popis mjesta gdje se Rijeka&Opatija Tourist Card može kupiti dostupan je na službenoj stranici www.touristcard.hr.

Popis mjesta na kojima se može koristiti riječko-opatijska može koristiti nije, dakako, konačan. S približavanjem turističke sezone on će se produžavati novim partnerima, a predstavnici turističkih zajednica ovih dvaju gradova napominju kako karticom žele kako osigurati pogodnosti posjetiteljima, tako i povećati izvanpansionsku potrošnju, povećati posjećenost kulturnih ustanova i atrakcija te, u konačnici, produljiti sezonu.

>>Turisti sada troše triput više nego u SFRJ

>>Uvozit ćemo radnu snagu: Slavonci otišli u inozemstvo, na Jadranu će raditi Rumunji?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije