Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Revolucionarna formula Biobaza nutrikozmetičkog tretmana za rast i jačanje kose

Biobaza
Foto: Promo
23.11.2018.
u 11:58

Biobaza predstavlja novi proizvod u svojoj Hair liniji – Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose s *inovativnim sastojkom, klinički dokazanog djelovanja, koji stimulira rast kose, povećava njezinu gustoću i smanjuje njezino ispadanje.

Biobaza je svoju Hair liniju za njegu kose proširila jednim inovativnim proizvodom – Nutrikozmetičkim tretmanom za rast i jačanje kose, a koji se sastoji od prirodnog eliksira (seruma) za njegu vlasišta i dodatka prehrani (kapsula) s idealnim omjerom vitamina i minerala za 40-dnevni ciklus obnove i poticanja rasta kose te revitalizaciju kože. Prirodni eliksir za vlasište sadrži aktivni sastojak – *Redensyl, u potpunosti razvijen i klinički ispitan u švicarskom laboratoriju.

Redensyl je kozmetički sastojak koji unaprjeđuje matične stanice te aktivira brzinu rasta vlasi. Djeluje na matične stanice folikula kako bi se uravnotežio prirodan ciklus rasta i obnove kose te štiti stanice od odumiranja.

Klinička studija s Redensylom obuhvatila je 26 volontera s 3. i 4. stupnjem alopecije, a podaci nakon 84 dana ispitivanja pokazuju sljedeće rezultate (kod 85% zadovoljnih ispitanika):

  • rast između 10 000 i 28 200 novih vlasi (= 3 ciklusa transplantacije kose)
  • bolju kvalitetu kose
  • veću gustoću kose
  • smanjenje ispadanja kose

Osim Redensyla, prirodna, nemasna i brzoupijajuća formula Eliksira za vlasište obogaćena je ekstraktom koprive koji pomaže ojačati korijen kose, ricinusovim uljem koje njeguje i uljem mente koje smiruje nadraženo vlasište. Eliksir se preporučuje koristiti svakodnevno uz dodatak prehrani – kapsule, koje sadrže koktel visokokoncentriranih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena koji doprinose održavanju normalne kose; bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose; vitamina C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena; vitamina B2 i nikotinamida koji doprinose održavanju normalne kože.

Za najbolje rezultate, kombinacija kapsula i Eliksira iz Biobaza Nutrikozmetičkog tretmana, preporučuje se koristiti uzastopno tri mjeseca.
Biobaza Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose dostupan je u dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199,90 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije