Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restoran

Restoran Milan i njegova jela lako postaju mili

pula (1)
VL
21.07.2011.
u 09:32

Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama, zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam.

Nisam ja baš neki tip koji jede kod kuće. Dakle, restorane obilazim često, i to prilično strastveno. Nisam ipak ni onaj koji opisuje okuse koji dolaze nakon 15 minuta u predjelu gornjeg nepca. No znam što valja, a što ne i vrlo dobro znam kada nešto vrijedi manje nego što košta. I baš zato restoran "Milan" u Puli jednostavno moram preporučiti. Osobno, nikada u životu nisam doživio da mi uz jelo posluže šest različitih maslinovih ulja. Pa ti biraj... Jedno bolje od drugoga. Dakle uzmi, kao što i jesam, od svakoga pomalo. I lijepo je to, ali ništa u usporedbi s mariniranim inćunima koje sam dobio za predjelo. Gotovo badava. Kruh je bio vruć. A meni je bilo vruće oko srca.

Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam. Sve oko 450 kuna za dvoje. Zatim, domaća malvazija i chardonnay. Laku noć.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije