Restoran La Ursula: Favoriti su koljenica divlje svinje i domaća tjestenina s pršutom od medvjeda
Chef La Ursule Ivan Martinović jelovnik kreira isključivo prema dostupnosti autohtonih, lokalno dobavljivih namirnica
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nesto fali nasoj rijeci kuhar? Ili domacem "influencerskom establismentu" nas jezik nije ne samo "prekul" nego niti dovoljno cool?