Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srce puno ljubavi

Rendgenska snimka otkrila joj koliko je dragi voli

prosidba
Foto: screenshot/youtube
1/2
25.11.2013.
u 14:09

Kada je bolje pogledala što piše, Jelena se zaledila. Doduše, samo nakratko. Pogledajte video koji će štošta razjasniti.

Jelena Miletić iz Konavala uputila se u Kliničko-bolnički centar Mostar, zabrinuta za svog dragog, Marina Zovka iz Širokog Brijega koji ju je obavijestio da osjeća neke iglice u prsima i da je dobio preporuku da mora na dodatne pretrage. Jelena je čekala s Marinom u ambulanti vijesti o njegovom zdravstvenom stanju, piše 24 sata.

Liječnica je krenula pojašnjavati kako njegovom stanju nema medicinskog lijeka. Na snimci, koja je nastala zahvaljujući samom Marinu koji je prije Jeleninog dolaska postavio kameru, vidi se zabrinuto lice njegove djevojke. Liječnica je tada odlučila dodatno pojasniti situaciju s rendgenskom snimkom. Kada je bolje pogledala što piše, Jelena se zaledila. Doduše, samo nakratko. Pogledajte video koji će štošta razjasniti.

>>U ovome je tajna sretnog braka

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije