Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Reebok i Gigi Hadid prkose stereotipima savršenstva

Reebok
Foto: PR FOTO
1/35
PR
Autor
PR članak
13.12.2016.
u 11:31

#PerfectNever - event snažnih poruka predvođen poznatom manekenkom Gigi Hadid

Reebok i svjetski poznata modna ikona i trendseterica, strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, Gigi Hadid, bili su domaćini inspirativnog eventa #PerfectNever Revolution koji je imao za cilj pozvati žene iz javnog života da se suprostave nedostižnim i nametnutim standardima savršenstva. Kao jedan od najtraženijih modela današnjice, Hadid je itekako upoznata s pritiskom vlastite ljepote, a to je nešto s čime se suočava gotovo svaka žena.

U panel diskusiji, pored Gigi koja je ugostila skupinu žena bogatog i živopisnog opusa, sudjelovale su i Aly Raisman – Reebok atletičarka i osvajačica brojnih sportskih priznanja, Lena Dunham – glumica, spisateljica, redateljica i zvijezda popularne serije ‘GIRLS’ te suosnivačica LennyLetter.com, Jessica Mendoza – voditeljica na američkom ESPN-u te bivša igračica softballa, Ruby Rose – glumica te Zoe Kravitz – glumica i glazbenica, čija su osobna iskustva i priče redefininirale percepciju savršenosti.

Sve sudionice Reebok konferencije složile su se kako je važno razviti svijest o vlasitim nedostacima, jer nas upravo razlike čine onakvima kakvi jesmo. Kampanja #PerfectNever utjelovljuje žensko poimanje važnosti, vjerodostojnosti te iskrenosti prema samome sebi. Zoe Kravitz naglašava potrebu da se žene suoče sa činjenicom kako nisu savršene i da to postane vrijedno slavljenja.

Učeći kako “mijenjati frekvenciju” i vratiti kontrolu nad vlastitim životom, Hadid je otkrila da su upravo nedostaci ono što joj je pomoglo da postane boljom verzijom sebe – tek kada ih je prihvatila, mogla ih je iskoristiti kao motivaciju za vlastiti uspjeh. Iz tih iskustava, zajedno s Reebokom, ovom diskusijom želi motivirati i osvijestiti žene kako valja prihvatiti vlastite nesavršenosti i na koji način osnažiti svoju unutarnju ljepotu, snagu i odlučnost.

Nastavljajući #PerfectNever priču, koja je u svijetu debitirala početkom 2016. godine, Gigi je s gostima sudjelovala i vježbanju uz svog dugogodišnjeg trenera Roba Piela. Kao izvrstan domaćin i moderator, Gigi se nije libila pokazati svoju ljubav i strast prema boksu.

Komentirajući #PerfectNever revoluciju, Inga Stenta, senior direktor za razvoj u Reeboku, navodi kako je nova kampanja snažna ekspresija Be More Human filozofije. Reebokova misija je osnažiti ljude kako bi bili najbolja verzija samih sebe i to ne samo u fizičkom i mentalnom, nego i u socijalnom smislu. Naš cilj je ujediniti i inspirirati žene kako bi se suočile s nametnutim i nerealnim očekivanjima.

Želite prijaviti greške?