Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galliano za Margielu

Rasistički skandal zaboravljen. Zločesti dečko mode vraća se na scenu

John Galliano za Dior
Foto: DPA/PIXSELL
1/11
06.10.2014.
u 12:35

Kuća Maison Martin Margiela objavila je danas kako će upravo Galliano preuzeti posao kreativnog direktora.

Otkako su ga prije tri godine najurili iz Diora zbog rasističkog ispada u jednom pariškom restoranu, John Galliano kao da je plovio ispod modnog radara.

Zločesti dečko mode vraća se na scenu s velikim praskom. Kuća Maison Martin Margiela objavila je naime danas kako će upravo Galliano preuzeti posao kreativnog direktora, piše ID.

- Spremni smo za novu karizmatičnu kreativnu dušu, a John Galliano jedan je od najvećih i neupitnih talenata svih vremena. Njegova jedinstvena sposobnost krojenja uvijek je mijenjala svijet mode i unosila potrebne inovacije, hvalospjev je koji je na račun ovog kreatora rodom s Gibraltara ispjevao Renzo Rosso, šef partnerske kompanije OTB koja u svom portfelju drži još i Diesel, Marni i Viktor & Rolf.

Bit će do zanimljiva suradnja.

Galliano je nakon skandala 2013. na inicijativu urednice američkog Voguea prihvatio posao u kući Oscara de la Rente, ali to je bio samo rad na "određeno vrijeme".

Modna kuća s njegovim imenom od 2013. ima drugog kreativnog direktora, Billa Gayttena.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Pogledajte fotografiju zbog koje se Abramovičeva supruga našla u središtu skandala!

>>Ne žele da znate: 5 tajni koje modna industrija od vas krije kao zmija noge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije