Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIKOVI

Putujete s niskim budžetom? Ovi savjeti za uštedu novca bi vam itekako mogli pomoći

Putovanja
Foto: Shutterestock
1/2
09.04.2019.
u 07:00

Doznajte sjajne trikove pomoću kojih možete istražiti sve što ste zamislili, a da pritom ne potrošite sav novac!

Planiranje putovanja katkada zbilja može biti stresan posao, pogotovo ako putujete unutar niskog budžeta. Iz tog razloga, sljedeći trikovi za uštedu novca itekako će vam dobro doći, piše BuzzFeed

Prije nego što krenete na bilo kakvo putovanje, uvijek u svojem ruksaku imajte zapakirani sendvič ili grickalice kako biste izbjegli kupovanje precijenjene hranu u zračnoj luci. Kada je riječ o obilasku samih gradova, strateški planirajte svoje 'rute' u ono vrijeme kada muzeji i druge atrakcije nude besplatan ulaz. Ako odsjedate nekoliko dana u istom gradu, kupite tjednu kartu podzemne željeznice kako biste obišli grad i izbjegli preskupe taksije, kao i karte u jednom smjeru koje će vas na kraju izići znatno skuplje.

Ako želite ručati u restoranu, izbjegavajte turistička područja i odvezite se nekoliko kilometara dalje na znatno jeftiniju ponudu. Ukoliko imate vremena unaprijed isplanirati svoje putovanje, uvijek idite 'van sezone' te se odlučite za razdoblje pod nešto manjim radarom. Ako rezervirate hotel, uvijek uzmite onaj koji uključuje doručak, a zatim pojedite veliki obrok tijekom dugog dana turističkog istraživanja. Nikada ne kupujte prvi suvenir kojeg vidite, jer ćete vjerojatno sat vremena kasnije naići na još ljepši i znatno jeftiniji. 

Pogledajte koje Instagram poze donose najviše lajkova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije