Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Putovanje skrojeno po mjeri žene dostupno i hrvatskim putnicama

\'zene, auto, smijeh, prijateljice\'
Photos.com
13.01.2010.
u 08:36

Ivanićgradska putnička agencija Insula tours ponudila je putovanja La Femme, namijenjena ženama koje se žele posvetiti sebi kroz uživanje u kulturi, kulinarstvu, glazbi ili kupnji.

Putovanja rezervirana samo za žene od sada su moguća i u Hrvatskoj. Ivanićgradska putnička agencija Insula tours ponudila je putovanja La Femme, namijenjena ženama koje se žele posvetiti sebi kroz uživanje u kulturi, kulinarstvu, glazbi ili kupnji.

- I biti u dobrom društvu - dodaje organizatorica Ana Marković. Iza nje su godine iskustva pa smjelo tvrdi kako je pravo vrijeme za ženska putovanja.

- Žene se ponašaju drugačije kad su u društvu žena. Uostalom, imaju i različite interese. Vole malo dulje odspavati, odmoriti se, pogledati nešto, naučiti i, naravno, otići u šoping - kazala je A. Marković dodajući kako se i ranije znalo dogoditi da se žene same prijave na putovanje pa je sigurna kako će putovanja La Femme biti pun pogodak.

- Žene su se emancipirale pa im je ovo odlična prilika da upoznaju buduću poslovnu suradnicu - dodaje Marković. Samo je muškarcima pristup zabranjen, uostalom, oni su se već sami organizirali, idu na skijanje i takve stvari - kazala je organizatorica.

Putovati se može i Lijepom Našom i u inozemstvu. Uoči Valentinova u planu je jednodnevni izlet primamljiva imena "Tradicije i okusi sjeverne Hrvatske", a za međunarodni Dan žena u ponudi je četverodnevno putovanje u Prag, jednodnevno putovanje u Beč te dvodnevno putovanje u Bratislavu i Beč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije