Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Put u svemir zvuči kao odlična ideja, a ovi smještaji nude vanzemaljsko iskustvo

Booking.com
01.08.2019.
u 15:38

Mnogi vole putovati, a nekolicina jedva čeka da putovanje u beskonačno prostranstvo postane dostupno svima. Ove četiri neobične futurističke lokacije nešto su drugačije

Istraživanje koje je proveo Booking.com (stranica za rezervaciju smještaja) na uzorku od 21 500 ispitanika, odnosno putnika, a otkriveno je kako je gotovo jedna petina putnika uzbuđena zbog mogućnosti putovanja u svemir

S obzirom na to da nas od toga dijeli još mnogo godina, ovo su četiri dostojna alternativna odredišta diljem svijeta koja djeluju nestvarno, kao da nisu s ovoga svijeta. 

Treehotel u Švedskoj 

Foto: Booking.com

U mjestu Harads u Švedskoj postoji smještaj usred šume koji izgledom podsjeća na svemirski brod. Ovo jedinstveno iskustvo svidjet će se svim ljubiteljima izvanzemaljaca, a uz to je i udaljen od civilizacije. Također, gosti imaju mogućnost korištenja raznih aktivnosti, kao što su pješačenje i vožnja kajakom ljeti ili pak vožnja motornim sanjkama i pecanja u ledu zimi. 

Galaxy Pod Hostel na Islandu 

Foto: Booking.com

Island je sam po sebi lokacija koja je stvarno posebna, a ovaj hostel u Reykjaviku nudi izvanzemaljsko iskustvo spavanja u futurističkim kapsulama. Hostel također ima i VR studio koji ima Google Earth VR pa gosti mogu istražiti okolne znamenitosti bez napuštanja objekta u kojem se nalaze. 

Barceló Sants u Španjolskoj 

Foto: Booking.com

Nalazi se u samom centru Barcelone, iznad željezničkog kolodvora Barcelona Sants, a poseban je zbog svemirskog dizajna i imena restorana Kisik i Vodik, kao i bara Orbital sa svemirskom ponudom koktela. 

Kameha Grand Zurich, Autograph Collection u Švicarskoj 

Foto: Booking.com

Ovaj objekt ima modernu arhitekturu s neobaroknim interijerom, a tijekom boravka se može posjetiti wellness centar koji nudi bio saunu s temperaturom od 60°C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije