Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambiciozan projekt

Prvi domaći webshop za modne insajdere

'tbs topbrannds 5'
Foto: ''
1/4
08.05.2011.
u 11:04

Prvi put u Hrvatskoj će se moći kupiti brendovi kao što su Katia G., Annarita N i Guy G...

Hrvatsko modno nebo od danas je bogatije za prvi webshop luksuznih brendova koji se skriva iza imena Topbrands (www.topbrands.hr), a koji domaćoj publici prvi put donosi neke od svjetskih brendova koje je bilo nemoguće kupiti u Lijepoj Našoj. Ovaj ambiciozan projekt pokrenuli su Belizar Valić (art director, modni fotograf) i Iva Tuđa (stilistica, dizajnerica torbi), a osim odjeće, nudit će cjelovit koncept lifestyla, dakle i kozmetiku, knjige, autoopremu, opremu za stanovanje...

U ponudi ovog online dućana naći će se odjeća za žene i muškarce, kao i mnoštvo popratnih modnih torbi, modni detalji, a neki od brendova, kao što su talijanski Katia G., Guy G. i Annarita N, trenutačno se u našoj zemlji distribuiraju samo preko ove stranice, što će zasigurno pobuditi interes modnih “sladokusaca”. U ostatku modne ponude naći će se već provjereni: D&G, Emporio Armani, Malene Birger, Faith Connexion, jedan mali segment kultnog Halston Heritagea, kojeg se najviše sjećamo iz filma “Seks i grad”...

Neke od posebnosti ovog webshopa su mogućnost usluge “online stylinga” za kupce preko interneta, kao i mogućnost dogovora za “styling uživo” u showroomu. Showroom će se aktivirati ovog mjeseca i ponudit će mogućnost kupnje uz styling savjetovanje za klijente u terminu rezerviranom samo za njih, što će razveseliti sve one kojima je dosta neljubaznih prodavača i gužvi ispred kabina za presvlačenje, i to po povoljnijim cijenama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije