Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Prva stvar koju ugledate na fotografiji otkrit će vjerujete li ljudima

Sve što trebate napraviti jest pogledati fotografiju i zapamtiti koju stvar ste prvu primijetili.
08. travnja 2020. u 11:10 5 komentara 88065 prikaza
Foto: youtube

Optičke iluzije često se poigravaju našim mozgom i načinom razmišljanja, a otkrivaju i zanimljive stvari o osobnostima ljudi. Ova fotografija pokazat će jeste li osoba koja lako vjeruje ljudima ili vam treba vremena da se opustite pred nekim, ovisno o stvari koju prvu ugledate.

 | Autor : youtube Foto: youtube

Stupovi

 | Autor : youtube Foto: youtube

Ako ste prvo primijetili stupove, vi ste osoba koja lako vjeruje drugim ljudima. Vjerujete ljudima s obzirom na njihove prve vrline i vrijednosti jer vjerujete da to pokazuje da su dobre osobe. Vi ste vrlo iskrena i otvorena osoba te vam ljudi lako vjeruju i imaju povjerenja u vas. Nekima se možda činite naivni jer vjerujete svakoj osobi koja vam pokaže malo dobrote, ali vi to ne gledate kao na naivnost, nego kao na iskrenost. 

Žene između stupova

 | Autor : youtube Foto: youtube

Ako ste prvo primijetili žene između stupova, vi ste osoba koja uvijek primjećuje više nego što je na prvu očito. Imate mogućnost čitanja između redaka i uvijek prepoznajete kada vam netko laže ili vas obmanjuje tako što pozorno promatrate i razmišljate o svemu. Vjerujete samo osobama koje to zaslužuju, to jest osobama koje ste dobro upoznali i znate sve njihove vrijednosti. Vama su važnija djela, a ne riječi, jer smatrate da djela pokazuju iskrenost i dobrotu osobe. 

U videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

optička iluzija Vidite li ženu ili lubanju? Ova fotografija otkrit će zanimljive stvari o vama Optička iluzija Vidite li starca ili mladu ženu? Ova fotografija otkrit će kakva ste osoba Kako je moguće? Magija! Ova optička iluzija zaludila je društvene mreže
Zagreb: Atmosfera u centru grada
OBJAVILI I UVJETE
Prilika koja se ne propušta: Nude stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kn, auto i mobitel
PBZ
I DALJE OPREZNO
Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju