Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav ste karakter

Prva stvar koju ugledate na fotografiji otkrit će vjerujete li ljudima

youtube
08.04.2020.
u 11:10

Sve što trebate napraviti jest pogledati fotografiju i zapamtiti koju stvar ste prvu primijetili.

Optičke iluzije često se poigravaju našim mozgom i načinom razmišljanja, a otkrivaju i zanimljive stvari o osobnostima ljudi. Ova fotografija pokazat će jeste li osoba koja lako vjeruje ljudima ili vam treba vremena da se opustite pred nekim, ovisno o stvari koju prvu ugledate.

Foto: youtube

Stupovi

Foto: youtube

Ako ste prvo primijetili stupove, vi ste osoba koja lako vjeruje drugim ljudima. Vjerujete ljudima s obzirom na njihove prve vrline i vrijednosti jer vjerujete da to pokazuje da su dobre osobe. Vi ste vrlo iskrena i otvorena osoba te vam ljudi lako vjeruju i imaju povjerenja u vas. Nekima se možda činite naivni jer vjerujete svakoj osobi koja vam pokaže malo dobrote, ali vi to ne gledate kao na naivnost, nego kao na iskrenost. 

Žene između stupova

Foto: youtube

Ako ste prvo primijetili žene između stupova, vi ste osoba koja uvijek primjećuje više nego što je na prvu očito. Imate mogućnost čitanja između redaka i uvijek prepoznajete kada vam netko laže ili vas obmanjuje tako što pozorno promatrate i razmišljate o svemu. Vjerujete samo osobama koje to zaslužuju, to jest osobama koje ste dobro upoznali i znate sve njihove vrijednosti. Vama su važnija djela, a ne riječi, jer smatrate da djela pokazuju iskrenost i dobrotu osobe. 

U videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Komentara 5

JG
jozagulikoza.guli
12:48 08.04.2020.

Još jedan bezvezni članak.

Avatar DonnaFU75
DonnaFU75
21:06 08.04.2020.

Ruth, 33. eroxx.jake.eu

Avatar zda
zda
19:26 08.04.2020.

Ja vidim dva modela deformiranih penisa........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije