Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sve u seksu

Orgazam? Ma, ima i boljih stvari od toga

seksualni odnos
Foto: Thinkstock
26.12.2013.
u 13:59

'Kako pružiti što bolji orgazam? 12 tajni boljeg orgazma', samo su neki od naslova koji svakodnevno pršte s naslovnica magazina

'Kako pružiti što bolji orgazam? 12 tajni boljeg orgazma', samo su neki od naslova koji svakodnevno pršte s naslovnica magazina. Složit ćete se da živimo u društvu opsjednutom seksom i orgazmima, no, jesu li to najbolje stvari na svijetu? Ima barem nekoliko stvari koje su bolje i lakše dostupne te jednostvnije od orgazma, a sastavila ih je doktorica Yvonne K. Fulbright.

Pogledajte njezine favorite:

1) Stalno smijanje - Netko tko vas nasmijava toliko da ne možete doći do daha, svakako zaslužuje biti u vašem životu jer vas oslobađa stresa i uljepšava svaki dan.
2) Zagrljaj djeteta - Nema ništa bolje od malih ručica punih ljubavi kad vas obujme.
3) Okrenuti se i ponovno zaspati - Znate onaj osjećaj kad se probudite, a potom okrenete i nastavite spavati?
4) Utaživanje žeđi - Ona teška potreba za tekućinom, koju zadovoljite hladnom, finom vodom.
5) Utopiti se u toploj kadi nakon dana na hladnoći - Možda najbolja stvar tijekom zime i niskih temperatura jest luksuz tople kade, koju si pripremite kad dođete doma.
6) Primanje neočekivanog iznosa novca - Bez obzira radi li se o rođendanskom poklonu ili nasljedstvu, lijepo je kad vas iznenadi novac.
7) Ogrnuti se finim, čistim plahtama - Čisto, mirisno i mekano. Ništa vas ne opušta bolje na kraju napornog dana.
8) Osjećati partnera cijelim tijelom, na goloj koži - Stisnuti se uz voljenu osobu i zagrliti je možda je jedan od najboljih osjećaja na svijetu.
9) Sreća nakon dobrog dana u teretani - Kada je cilj postignut, a fizički ste se na zdrav način umorili, nema boljeg.
10) Saznanje da vas voli osoba koju vi volite - Uzvraćena ljubav - postoji li išta ljepše?
11) Postizanje velikog uspjeha - Vaš cilj je ostvaren, a za njega ste jako dugo radili. Prekrasan osjećaj.
 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
portorico
07:23 27.12.2013.

Ali nijedna od tih stvari ne funkcionira bez trljajnja klitorisa!

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
22:09 26.12.2013.

Koje notorne blesavoće.

Avatar Aristarh
Aristarh
13:31 28.12.2013.

Čovjek i seksualnost, u beskrajnoj igri lova glave na svoj rep. Ta igra se nikad neće završiti. ... Svaki čovjek rođen u datom trenutku definiranom horoskopskom kartom rođenja to ima zacrtano ali nikad nikomu do kraja razumljivo. Iz osobnog iskustvastva znam da čovjek koji je rođen SAMO sa suncem u zemlji a ostalim planetama u drugim elementima, najbolji seks ima sa osobama koje imaju višak planeta u zemlji. Itd. Time se (genetski) deficitarno sunce dopuni manjkavim (genetskim) elementom, a to se izražava jakim seksualnim užitkom. To svi znamo, da seksualni užiitak određuje sparivanje partnera u nastajanju najkompletnijeg genetskog naslijeđa, kod svih bića pa i čovjeka. No iz svoje kože se ne može, pa se o drugima može samo aproksimativno nagađati. Lov glave na svoj rep se tako nastavlja do kraja svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije