Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Protuprovalna vrata, domaći proizvod s izradom i ugradnjom

Protectum vrata d.o.o.
Foto: Promo
1/2
04.10.2018.
u 10:18

Prednost tvrtke, na što su klijenti izuzetno zadovoljni, jest unaprijed definirana cijena koja dolazi sa službenom ponudom.

Protectum vrata d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, ugradnju, uvoz te servis protuprovalnih i protupožarnih vrata. U današnje vrijeme jedan od najvećih izazova jest sigurnost građana i njihovih domova koju naša tvrtka uspješno osigurava od 1995. godine. Više od 20 godina pratimo i primjenjujemo načine poslovanja koje su u interesu klijenata, jamčimo visoku kvalitetu proizvoda, dugogodišnje jamstvo te cjelokupnu uslugu u procesu montaže, što nas čini vodećom specijaliziranom tvrtkom za izradu i ugradnju protuprovalnih vrata na tržištu. Održavanje takve pozicije omogućuje nam i profesionalno osoblje te trajna komunikacija s prošlim i potencijalnim klijentima. Naš pristup, otvorenost i dosljednost prepoznali mnogobrojni individualni korisnici, prvenstveno građani a cilj nam je konstantno poboljšanje naših proizvoda i usluga prateći sve veće razine sigurnosti i prilagođavajući se željama i potrebama klijenata.

O proizvodu općenito:
Protuprovalna vrata TREND koja izrađujemo i ugrađujemo ističu se svojim karakteristikama prema prikupljenim, obrađenim i analiziranim informacijama vezanim za sigurnost građana, ali i, dakako, stručnim prijedlozima PU Zagrebačke. Naša vrata dolaze serijski s dvije brave, širokim svijetlim otvorom, ojačanim brtvama u 4 smjera te jedini na tržištu nudimo MDF panel debljine 10mm u 10 standradnhih boja. Vrata su posebno dizajnirana i prilagođena starijim klijentima što im omogućuje lako manevriranje pri otvaranju, zatvaranju, otključavanju i zaključavanju. Uz to, nudimo i mogućnost ugradnje takozvanog leptir cilindra za brzopotezno korištenje brave koje je izrazito važno za starije osobe ili djecu. Također, klijenti imaju mogućnost dodatnog dekorativnog ukrašavanja vrata, što je česti izbor osoba kojima je, osim visoke sigurnosti, bitan i estetski element.

Foto: Promo

Tehničke karakteristike:
Za najveću kvalitetu i zaštitu koristimo EURO cilindre s „anti-bušačkim“ i „anti-bumping“ sustavom zaštite. Metalna konstrukcija koja se nalazi iza panela dolazi od Turskog proizvođača TREND, pouzdanog proizvođača s više od 50 godina tradicije poslovanja i kapacitetom od 11000 komada vrata godišnje. Visoka kvaliteta osigurana je najnovijim CNC strojevima i prešama te najsuvremenijom lakirnicom. Shodno tome, naše osoblje izrađuje vrata u 10 standardnih boja domaćih proizvođača. Sukladno preporuci PU Zagrebačke, zbog učestalih provala naš standard je izrada vrata s dvije brave što predstavlja veću sigurnost i mirnoću klijentima.

Cijene
Protectum vrata nudi cjelokupnu uslugu dostave, montaže, demontaže, završnih i zidarskih radova te odvoz starih vrata i štokova; odnosno uslugu „ključ u ruke“. Potencijalni klijent potpuno besplatno i neobavezno može zatražiti izmjeru ili izvid na kojem naše osoblje evidentira stanje pregledom samog ulaza i štokova istovremeno savjetujući vlasnike stambenih jedinica o eventualnim potrebama dodatnih radova koji izlaze izvan procesa montaže. Cijena usluge „ključ u ruke“ iznosi 5500,00 kuna. Prednost naše tvrtke, na što su klijenti izuzetno zadovoljni, jest unaprijed definirana cijena koja dolazi sa službenom ponudom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije