Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proslavite Valentinovo uz zavodljivu Yamamay kolekciju

Yamamay za Valentinovo
Foto: Yamamay
1/12
08.02.2023.
u 16:22

Najljepše donje rublje za najromantičniji dan u godini

Renomirani talijanski brend Yamamay predstavio je nikad ljepše komade atraktivnog donjeg rublja iz nove kolekcije za Valentinovo. Dan zaljubljenih uz Yamamay nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Senzualnim, ženstvenim, jedinstvenim i prepoznatljivim stilom, ova kolekcija budi neodoljiv osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva.

Novom kolekcijom za Valentinovo dominira prekrasna čipka, a ukrasni vez uljepšava komplete donjeg rublja, bodije, kombinezone, pidžame, babydolls, kimona i ogrtače kao i pidžame za romantični efekt, koji je u isto vrijeme elegantan, tajanstven i zavodljiv. Yamamay i ovom kolekcijom dokazuje kako dizajnira modu koja se može nositi svaki dan – modu koja je prvenstveno seksi i glamurozna, ali i koja se izdvaja svojim iznimno nosivim, udobnim i visoko-kvalitetnim materijalima izrade čije inovativno-tehnološke karakteristike i dizajn idu ukorak s vremenom, željama i potrebama kupaca.

Foto: Yamamay

Eclipse
Ova linija iz kolekcije za Valentinovo ukrašena je senzualnom i elegantnom čipkom s cvjetnim detaljima sofisticirane crne boje koja karakterizira sve artikle u liniji: grudnjake, gaćice, bodije, korzete i kimona.

Foto: Yamamay

My heart II
My heart II linija uključuje vrlo nosive komade napravljene od jacquard satena boje fuksije s kontrastnim otiskom srca, a to su top i francuske gaćice, spavaćice te pidžame.

Foto: Yamamay

Oleander
Linija Oleander je suptilna igra transparentnog prljavo-ružičastog tila. Čipkasti volan i kontrastni vez definiraju strukturu nježnih, senzualnih i ženstvenih predmeta iz ove linije. Serija obuhvaća: push-up grudnjake, trokut grudnjake, bodije, brazilske gaćice, klasične gaćice i tange.

Foto: Yamamay

Delice
Elegantna linija s kontrastnim detaljima dizajnirana je kako bi posebno naglasila siluetu i liniju tijela. Delice linija u ponudi ima grudnjake, topove, trokutaste grudnjake, bodije, brazilske gaćice, francuske gaćice i gaćice visokog struka.

Foto: Yamamay

Coqette
Liniju Coquette karakteriziraju cvjetni čipkasti volani u kombinaciji s nabranim tilom. Coqette donosi u ponudi atraktivne komade poput bralette grudnjaka, francuskih gaćica, tangi i babydoll.

Foto: Yamamay

Just love
Fatalna privlačnost ove linije osigurana je umetnutim dodatkom rastezljivog tila koji je ukrašen nježnim uzorcima u obliku srca i natpisom „Love“. Just love će oduševiti sve ljubitelje „balconette“ grudnjaka i tangi.

Foto: Yamamay

My heart
My heart linija je istovremeno romantična i seksi zbog čipke boje fuksije sa srcoliko izrezanim detaljima. Linija se sastoji od bralette grudnjaka, bodija i francuskih gaćica.

Yamamay kolekcija za Valentinovo predstavlja seksi, zavodljivo i provokativno donje rublje koje je savršen dodatak za najromantičniji mjesec u godini. Kolekcija je dizajnirana za sve žene koje se žele osjećati poželjno, udobno i seksi bez obzira na dob i stilski izričaj i koje vole sebi pokloniti nešto lijepo i atraktivno za Dan zaljubljenih.

Yamamay nastavlja dizajnirati modu koja će začiniti posebne prilike, dati ženama potrebnu dozu samopouzdanja kada je najviše potrebno, ali će svaki komad biti nosiv i ugodan i u svakoj drugoj prilici u svakodnevici.

Uz Yamamay kolekciju za Valentinovo svaki dan je dan za ljubav zato najnoviju Yamamay kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama ili na službenoj web stranici yamamay.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije