Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preiskusne...

Promiskutetne prijateljice ne dolaze u obzir

djevojke, junk food (1)
Robert Anic/PIXSELL
07.06.2013.
u 12:05

Muškarci ne osuđuju svoje "iskusne" prijatelje kao što to čine žene sa svojim prijateljicama koje su imale mnogo partnera

Žene koje su imale (pre)više seksualnih partnera i imaju puno iskustva nepoželjne su za prave prijateljice, otkrila je studija američkog sveučilišta Cornell provedena na sedamsto studenata. Takav stav izrazile su čak i ispitanice koje su se opredijelile za liberalne nazore na svijet, odobravajući seks za jednu noć ili su čak i same imale mnogo partnera u životu.

Znanstvenici smatraju da je riječ o potencijalnoj opasnosti koju te žene predstavljaju za njihovu postojeću vezu ili brak, a objašnjavaju da je to evolucijski uvjetovano kako bi se očuvala veza, piše Daily Mail.

Zanimljivo, i "promiskuitetne" žene gotovo su na isti način karakterizirale "iskusne" žene, pa im čak ne dozvoljavaju ni da se obrate za pomoć.

– Čini se da i po pitanju prijateljstva postoje dvostruka mjerila – kaže voditeljica studije Zhana Vrangalova.

Istraživanje je pokazalo i da su muškarci prema svojim prijateljima s puno veza i iskustva mnogo blaži i popustljiviji.

– Seksualno popustljive žene društveno su izopćene jer ih se često smatra "lakima", dok se na muškarce s velikim brojem seksualnih partnerica gleda u smislu postignuća – zaključila je Vrangalova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije