Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Proljetna akcija: Super ponuda za slobodno vrijeme, vrt i dom

Mondo proljetni katalog
20.03.2014.
u 17:41

Mondo je pripremio proljetnu akciju sa super ponudom koja će vas probuditi iz zimskog sna. Ponuda vrijedi do 15. travnja ili do isteka zaliha.

Posjetite Mondo i uhvatite proljetni ritam uz izdvojene artikle za aktivno slobodno vrijeme, igru u prirodi, uređenje vrta i opremanje doma.

Iskoristite sunčano proljetno vrijeme za zabavne aktivnosti u prirodi. U ponudi su atraktivni i povoljni modeli bicikala poznatih brandova Reebok, Xplorer, Xpert i Giant. Bicikl za odrasle kupite već od 999,99 kn, a za djecu od 599,99 kn.

Spojite zabavu i rekreaciju uz kvalitetne role za žene, muškarce i djecu brandova Fila i Rollerblade. Dječje modele potražite već od 249,99 kn, a za odrasle već od 699,99 kn.

Ekskluzivno na Mondu možete online kupiti mušku, žensku i dječju odjeću vrhunskog sportskog branda Championveć od 59,99 kn.

Mališanima omogućite veselje na otvorenom uz kućice za igru, ljuljačke, košarkaški set i pješčanike. Cijene se kreću već od 89,99 kn.

Uređenje i briga o vrtu uz vrtni asortiman na Mondu postaje lakše nego prije. Izdvajamo Ryobi trimer za samo 299,99.

Pripremite svog limenog ljubimca za tople mjesece uz ljetne gume prestižnih brandova Continental, Toyo Tires i Hankook. Cijene se kreću već od 339,99 kn.

Cijelu ponudu proljetnog kataloga pogledajte na Mondu. Ne propustite ovu ponudu koja vrijedi do 15. travnja ili do isteka zaliha.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr


Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije