Izlijevate u sudoper vodu u kojoj ste kuhali tjesteninu? Sada vjerojatno više nećete...
Mnogi kuhaju tjesteninu u vodi s dodatkom soli, a onda tu vodu jednostavno izliju u sudoper. Kakva pogreška.
Komentari 20
Ja sam mislio da voda u kojoj se kuhala tjestnina ljekovita kad je VL to objavio.
Da nam nema večernjeg lista, bili bi glupi.
To je prava informacija. Od sada svaki umak sa okusom tjestenine.
koji lumen moraš biti da zamrzaš tu vodu i čuvaš je.....LOL
Sve to dragi moj novinarcicu sto si napisao,promuckaj dobro i prospi u tu istu sudoperu..
a zasto ne, jel zato sto tako kazu u daily mailu. ahahahaaaa
Zamrzniti vodu u kojoj se kuhala tjestenina - pa koliko nisko ove novine mogu pasti?
sad neće nitko
I kad pereš noge možeš vodu zamrznuti za umak. Puna je proteina.
Budalasti naslov dovodi u zabludu. Dovoljno je bilo reći "Vodu od kuhanja tjestenine bacate?". Ovako čovjek pomisli da činimo nešto štetno odvodnim cijevima (kao što smo naučili da se u sudoper ne baca/ne izlijeva talog od crne kave), a nee da je voda sa škrobom korisna za pripremu umaka kasnje.
Dajte napišite normalni članak a ne davite ovim slikovnicama.
Hahahaha
Jos cu uvijek izljevat vodu u sudoper
Da znam da mi kuha umak sa starom vodom sigurno u taj restoran ne bi ušao
Tjestenina rađena brašnom puno mišomora i ostale kemije , zdravo do bola !
Za što može služiti voda od tjestenine?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Poserem se na novinara i njegov članak ...........................momentalno !!!