Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proizvodi koji uravnotežuju okoliš od sada u dm-u

Pro Climate
30.04.2021.
u 12:06

Proizvodi Pro Climate razvijeni su tako da je u najvećoj mjeri smanjen njihov utjecaj na okoliš optimizacijom proizvodnih procesa

dm je u ponudu vlastitih robnih marki uvrstio proizvode neutralne za okoliš* Pro Climate, a možete ih pronaći u dm-u i dm online shopu. Proizvodi Pro Climate razvijeni su tako da je u najvećoj mjeri smanjen njihov utjecaj na okoliš optimizacijom proizvodnih procesa te pažljivim odabirom sastojaka i pakiranja, a neizbježne utjecaje dm kompenzira u mjeri u kojoj su nastali tijekom proizvodnje i odlaganja.

Proizvodi Pro Climate, koje je dm razvio uz podršku Tehničkog sveučilišta u Berlinu,  prihvatljiviji su za okoliš od usporedivih alternativa jer u obzir ne uzimaju i ne kompenziraju isključivo emisije CO2, već i četiri dodatna utjecaja na okoliš: zakiseljavanje, fotokemijski smog, eutrofikaciju1 i oštećenje ozonskog omotača.

Upoznajte neke od proizvoda čijom kupnjom podupirete dm u smanjenju utjecaja na okoliš i dajete svoj doprinos projektima renaturacije koji doprinose obnavljanju ekološke ravnoteže.

SUNDANCE Pro Climate fluidi za sunčanje sa zaštitnim faktorom
SUNDANCE Pro Climate  fluidi za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 ili 50 štite vašu kožu i okoliš. Osigurajte si zaštitu od opeklina i prijevremenog starenja kože i oslonite se na proizvode koji sadrže biorazgradive sastojke te imaju minimalan utjecaj na okoliš. Uz to, ne sadrže mikroplastiku ni sintetske polimere topive u vodi, a ambalaža se sastoji od 70 % recikliranog materijala (ne uključujući poklopac).

alverde NATURKOSMETIK Pro Climate deo sprej s mirisom matičnjaka
Formula s ograničenim brojem sastojaka i revitalizirajućim mirisom matičnjaka pruža osjećaj svježine i učinkovitu 24-satnu zaštitu od neugodnih tjelesnih mirisa, bez aluminijevih soli. alverde proizvodi su certificirana prirodna kozmetika, a minimalni ekološki otisak prilikom proizvodnje ovog proizvoda pozitivno utječe i na prirodu. U praktičnoj, održivoj plastičnoj bočici od 100 % recikliranog materijala, alverde deo sprej možete uvijek imati uz sebe.

Jessa nature Pro Climate Ultra higijenski ulošci
Higijenski ulošci Jessa nature Pro Climate Ultra osiguravaju ugodnu suhoću, štite od mirisa, a uski Active Shape umetak osigurava veću fleksibilnost i udobnost. U proizvodnji higijenskih uložaka Jessa koristi se isključivo obnovljiva električna energija, a njihova površina izrađena je od 100 % certificiranog organskog pamuka.

Denkmit nature Pro Climate koncentrat deterdženta za pranje posuđa Ultra
Hladno aktivna, visoko koncentrirana formulacija s velikom snagom otapanja masnoće pouzdano čisti posuđe čak i hladnom vodom. Najmanje 80 posto sastojaka prirodnog je podrijetla pa čini ovu svakodnevnu aktivnost prihvatljivijom za okoliš.

* Kompenzacija emisije CO2, eutrofikacije, zakiseljavanja, učinaka fotokemijskog smoga i oštećenja ozonskog omotača.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije