Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Profesionalna čistačica pokazala kako održava svoj dom: 'Pospremanje u 20 minuta'

TikTok/@organizedchaos4
17.08.2022.
u 10:30

Ako ste preopterećeni ili vam dolazi društvo i morate na brzinu počistiti, napravite što i ja, piše na svom TikTok računu.

Čišćenje ne mora biti naporno i dugotrajno, kaže stručnjakinja koja je objasnila kako svoj dom pospremi za samo 20 minuta.

- Ako ste preopterećeni ili vam dolazi društvo i morate na brzinu počistiti, napravite što i ja... - piše ona na svom TikTok profilu @organizedchaos4 gdje je pokazala kako s čišćenjem počinje od kupaonice gdje prvo s dezinfekcijskim maramicama prebriše površine, a onda na brzinu opere školjku.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda'

1/5

Nakon toga, tiktokerica prelazi na kuhinju, čisti sudoper i stavlja suđe u perilicu, pa s maramicama obriše mikrovalnu, hladnjak i radne plohe te očisti sudoper.

Sljedeća je dnevna soba gdje u praznu košaru za rublje ubaci sve sitnice iz dnevne sobe pa nju odlaže u ormar, te s površina pobriše prašinu i na brzinu usisa kauč pa ga još poprska s mirisom.

@organizedchaos4 This method works great for those days when you’re feeling overwhelmed with the mess. #fyp #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #LENOVOJUSTBEYOU #howto #speedclean #tidytok #motivation #mentalhealth #kids #mom ♬ original sound - Organized Chaos

- Trebalo mi je doslovno 20 minuta - rekla je, a mnogi su pratitelji u komentarima  podijelili i vlastite rutine čišćenja.

- Ja jednom dnevno svakoj prostoriji posvetim pet minuta za čišćenje - napisala je jedna pratiteljica.

"Ja čekam da djeca legnu i sve očistim u 30 minuta - dodala je druga.

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije