Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Prljavija je nego što mislite: Evo kako očistiti podlogu za miš u nekoliko minuta

shutterstock
25.08.2020.
u 12:45

Prolivena kava, komadići hrane, prljave ruke. Sve su to stvari koje prljaju podlogu za miš, ali sada je pravo vrijeme za čišćenje.

Kada ste zadnji put očistili podlogu za miš? Ako trenutno koristite podlogu s mrljama kave i komadićima hrane, vrijeme je za dubinsko čišćenje, prenosi Real Simple. Jednostavno pratite ovih nekoliko koraka i vaša podloga za miš bit će kao nova u svega nekoliko minuta.

Postavite podlogu za miš na dno čistog umivaonika ili kade. Natopite je s toplom vodom, a zatim nanesite malu količinu sapuna.

Utrljajte sapun na površinu pomoću spužve za odstranjivanje mrlja. Ako je na vrhu podloge ukrasni print, budite oprezni da ne ogrebete površinu i koristite meku spužvu. Preokrenite podlogu i ponovite na stražnjoj strani. Zatim isperite.

Položite ručnik na ravnu površinu, a zatim stavite podlogu na vrh. Zamotajte je ručnikom i nježno pritišćite. Ručnik će upiti višak vlage, što će ubrzati vrijeme sušenja i spriječiti plijesan.

Ostavite da se osuši u dobro prozračenom prostoru, ali čuvajte je od izravnog sunca kako biste izbjegli da blijeđenje.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije