Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hippy Garden

Privlačnost odvažnog glamura i heroinskog chica kasnih sedamdesetih godina

Hippy Garden
Foto: Mare Milin
1/13
25.03.2014.
u 13:05

Dramatičan pepita uzorak nanovo je moderan a odlično nadopunjuje kolekciju glamuroznih haljinama i kombinezonima Hippy Gardena.

Lepršave materijale i prozračne siluete Đurđica Vorkapić ostavila je u nekim ranijim sezonama kako bi ove predstavila ženu koja zna što može i hoće.

Materijali poput svile i rezanog tafta u zlatnoj, crnoj ili boji pudera klize kroz ruke dizajnerice Hippy Gardena čija nova kolekcija predstavlja čarobnu privlačnost odvažnog glamura i heroinskog chica kasnih sedamdesetih godina.

Foto: Mare Milin

Dramatičan pepita uzorak nanovo je moderan a odlično nadopunjuje kolekciju glamuroznih haljinama i kombinezonima Hippy Gardena. Kolekcija će biti prikazana na predstojećem Cro A Porteru, a dok modeli ne zažive najprije na modnoj pisti a zatim i na ulicama, uživajte u promo kampanji koji potpisuje Mare Milin.

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. 04. 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2.

Foto: Mare Milin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije